Önéletrajzban hogyan lehet ízlésesen jelölni a bérigényt? Ti hogy oldottátok meg?
Nekem "nincs" benne. Oda sem, ahol kérnek (kötelezni nem kötelez egy hirdetés semmire).
Pontosabban, hely függvénye. Ugye az alap alapból az lenne, hogy pozícióhoz írjuk mindig a bérigényt. Hát az a helyzet, hogy mivel egyedi önéletrajzom van, nem fogom minden egyes jelentkezéshez szerkesztgetni.
1. Ha nagyon akarom a helyet:
Oda amúgy is megy mellé egy cover letter is, majd abban benne lesz.
2. Ha szívesen venném a pozíciót, de nem kapálózok érte:
Van egy rész, ahova be tudom illeszteni az önéletrajzon, de kicsit megbontja az alap layout-ot, összképet.
3. Ha tetszett a hirdetés alapján, de csak elmegy:
Beleírom az e-mail törzsszövegébe.
4. Ha csak egy a kismillióból amire unalmamban jelentkeztem:
Nem írok bérigényt.
5. Egy apróság, az önéletrajzomon alapból is rajta van...az egyik design elem körvonalánál, 0.5 pontos betűmérettel, a háttér színskálájának sötétebb árnyalatával.
Ha pedig valóban beszélgetésre kerül sor, és nem akarják elmondani a saját sávjukat, mielőtt engem újra megkérdeznének, akkor közlöm, hogy ott van az önéletrajzomban (és ha engem választanának sem fogok oda menni dolgozni).
Ha fix elképzelésed van, utolsó sorba "Bérigényem bruttó abc Ft alap bér."
Ha intervall, akkor "Bérigényem az egyéb járandóságok függvényében bruttó abc-xyz Ft alap bér.
Nem kell túlbonyolítani.
"Nekem sem tetszik, de kötelező megadni"
Miért nem tetszik, talán ingyen akarsz dolgozni vagy olyan birka vagy hogy amennyit mondanak annyiért vállalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!