Mi annak az apllikációnak /platformnak a neve, amely nem állásokat kínál, hanem munkavállalók profiljait?
Régebben egy ismerősöm mutatta ezt a lehetőséget mobilon. De sajnos ez az ismerősöm elhunyt.
A lényege az, hogy nem te keresed a munkát, hanem az önéletrajzod alapján a munkaadók keresnek fel téged.
"A lényege az, hogy nem te keresed a munkát, hanem az önéletrajzod alapján a munkaadók keresnek fel téged"
Ez akkor igaz ha olyan speciális szaktudással, tapasztalattal, referenciával és végzettséggel rendelkezel ami felkelti a fejvadászok érdeklődését. Ha te egy érettségivel vagy valami random OKJ-vel rendelkezel és pályakezdőként akarsz elhelyezkedni a kutyát sem fogsz érdekelni (még mielőtt beleéled magadat hogy kapkodni fognak utánad a cégek jobbnál jobb pozikkal csak mert beregisztráltál egy oldalra).
1. Köszönöm a választ..de sajnos nem erre gondoltam, az a felület magyar volt.
2. Neked is köszönöm az időd, hogy ilyen tartalmas választ adtál. Sajnos nem lettem tőle okosabb. A lelked megnyugvása érdekében... Igen, vannak speciális szaktudásaim, amiket több helyen tudnék értékesíteni, de kíváncsi vagyok arra, melyik hajlandó a legtöbbet fizetni érte.
Önéletrajzok alapján keresnek téged a munkaadók:
Nem a profession.hu vagy cvonline.hu oldalakra gondolsz? Feltöltöd az önéletrajzod adatbázisba, és majd keresnek munkaadók, toborzó cégek.
Igen, fen van a profilod és kapsz egy rakat copy+paste spamet amiből válogathatsz.
De amit ez a tag hisz, hogy majd rá fognak licitálni cégek (lol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!