Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik buktak már le maszti közben azoknak milyen volt?
Figyelt kérdés
Szerencsére én nem buktam le csak megzavartak és be kellett fejezni. Mivel nő vagyok így konkrét fájdalommal nem járt de nagyon frusztrált voltam egész nap és lüktetett a csiklóm.nov. 24. 12:09
11/17 A kérdező kommentje:
10-es hogy történt? Aki akar írhat privátban is sztorit.
nov. 24. 13:58
12/17 anonim válasza:
11
Zuhany alatt volt, nem volt külön zuhany minden szobához csak 1 a folyosó végén. Mindenki ott csinálta. Az idősebbekről már lehetett tudni mikor mennek. 3-an voltunk és rajtam kívül még az egyik lány tuti csinálta.
Bejött egy nevelő kezet mosni, majd elkezdett hozzánk beszélni valamiről. Nyilván nem gondolta hogy azt várjuk mikor megy ki.
Nem tudom mennyi ideig volt ott de nagyon hosszúnak tűnt. Ahogy kiment folytattuk és hallottam nyögést, azért gondolom hogy a másik lány is masztizott.
Direkt tovább maradtam. Úgy voltam vele ezek után 2 orgazmus kijár.
13/17 anonim válasza:
szerintem egy csomószor lebuktunk úgy ,hogy nem tudtunk róla, csak ugye nem szóltak
14/17 anonim válasza:
Hugom és anyu előtt bújtam le 22 / L
15/17 anonim válasza:
Szülők előtt kétszer is. Hát cink volt... f
16/17 anonim válasza:
Családi kiránduláson női rokon előtt. S barátnő előtt szintén. De én is láttam már barátnőm. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!