Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik buktak már le maszti közben azoknak milyen volt?
Figyelt kérdés
Szerencsére én nem buktam le csak megzavartak és be kellett fejezni. Mivel nő vagyok így konkrét fájdalommal nem járt de nagyon frusztrált voltam egész nap és lüktetett a csiklóm.nov. 24. 12:09
1/17 anonim válasza:
Koliba kellett abbahagynom pont a vége felől mert hallottam hogy az ajtó előtt vannak a szobatársaim.
Ők természetesnek vették a témát, volt hogy este masztiztak a takaró alatt úgy hogy mindenki tudta. Én akkor nem ilyen voltam.
Kitalálták mit csináltam, mondták hogy folytassam nyugodtan akár ott akár a fürdőben de először ragadtam és nem akartam.
Próbáltam tanulni de nem ment, nekem is nagIn lüktetett és éreztem ahogy ázok át. Végül a furdőben csináltam.
2/17 A kérdező kommentje:
Uh, nem lehetett jo. Szerencsére én nem voltam kolis, nem tudom hogy bírtam volna ki 5 évet így.
nov. 24. 12:22
3/17 anonim válasza:
5 évet én se bírtam ki így. Odáig fejlődtem hogy este a takaró és a zuhany alatt csináltam.
4/17 anonim válasza:
Engem anyum látott meg kb 12 éves koromban. Kínos volt az a pillanatnyi csend, aztán kifordult a szobából rögtön. Később megbeszéltük tök normális módon és azóta ha csukva van az ajtó kopog vagy nem is zavar míg ki nem jövök. Az öcsém előtt is buktam már le, mondjuk ott sokmindent nem látott konkrétan de a helyzetből kiderült mit is csinálok. Ott én voltam a hülye, mert azt hittem már alszik és nem csuktam be az ajtót. 18L
5/17 anonim válasza:
Nekem nagyon ciki volt. Épp próbáltam lepippantani magam amikor apa benyitott.
6/17 anonim válasza:
Én is koliban buktam le, később jobban vigyáztam
20L
9/17 A kérdező kommentje:
8
Okés, írok
nov. 24. 13:53
10/17 anonim válasza:
Nekem is koliban volt, úgy tűnik ott mindenki megjárta 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!