Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket is szokott ez zavarni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is szokott ez zavarni és dühíteni?

Figyelt kérdés

Hogy a lányoknak rengeteg lehetőségük van normális és egészséges párkapcsolatra/fiúkkal randizni, mégis sokszor csúnyán viselkednek fiúkkal és átverik/kihasználják őket, hisztiznek, játszadoznak velük. És olyan fiúkról beszélek, akik alapból tök normálisak és kedvesek, hűségesek, de mégis ezt kapják. Ráadásul sok fiú piszok jól néz ki és nagyon igényes, adnak magukra, a lányoknak viszont nem elég, amit kapnak. (Azért is emelem ki, mert nekem például pont a "heterós", férfias típus jön be, illetve normális párkapcsolatra és randizásra vágyok).

Például nem egyszer hallom, hogy a lányok csak "hobbiból" randiznak és meghívatják magukat mindenféle drága helyre és étterembe a fiúkkal. Meg mindenféle elvárásuk és igényük van, drága ajándékokat akarnak, ékszereket, stb. Vagy például a szexet (puncit) használják zsarolásként.

Na és ez dühítő, hogy én melegként csak álmodozok arról, hogy valaha részem legyen egy normális kapcsolatban, vagy hogy olyan fiúkkal ismerkedjek, ami a lányoknak tök természetes, mégsem értékelik a lehetőségeiket. Aztán mennyi, szerintem full vonzó srác van parlagon, mert nem kellenek a nőknek...

okt. 26. 21:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem, hanem meleg vagyok és a fiúkhoz vonzódok, ergo a lányokra irigykedek...

Nyilván vannak olyan fiúk is, akik rosszul bánnak a lányokkal és kihasználják őket, de erről függetlenül én a lányokra irigykedek

okt. 28. 15:13
 12/17 Csicuki ***** válasza:
Teljesen fölöslegesen irígykedszba lányokra itt is ott is vannak problémák ma már sokkal könnyebben talalsz pasit is magadnak mint mondjuk 20 éve vagy régebben
okt. 29. 05:39
 13/17 A kérdező kommentje:
De melegként, ahogy a kérdésben is sokkal sokkal nehezebb pasit találni és normális kapcsolatot felépíteni. Úgy sem értheted, mert nem ebben élsz
okt. 29. 07:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Én ebben élek és ez csak a te fejedben van. Mind a 2 nemre igaz amit leírtál, sőt a heterok és a melegek közt is ugyan úgy van.
okt. 29. 07:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem csak az én fejemben, másokéban is. De attól még tartom, hogy egy heteró embernek sokkal könnyebb párt találni. A melegek nagy része csak szexelni akar. És igenis a heterók között több fiú tetszik.
okt. 29. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a te saját problémád hogy a heterok tetszenek.

Alapból kevesebb a meleg, főleg aki felvállalja.

Van aki nem vállalja fel hogy az így párkapcsolatot nem akar csak szexet.

Az elején kell tisztázni a dolgokat. Nekem még nem volt ilyen tapasztalatom.

okt. 29. 09:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Milyen tapasztalatod?

Én mindig az elején tisztázom, hogy én mit szeretnék és hogy képzelem el, amivel a melegek nagy része nem tud mit kezdeni, mert csak szexelni akarnak és nem vállalják fel.

Nem azt mondtam, hogy a heterók tetszenek, hanem hogy a "heterós" férfias stílus. És igen, ez mind az én problémám, ezért írtam ki a kérdést 😂 de lehet valaki tud velem azonosulni, hogy jé neki is ez a problémája

okt. 30. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!