Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket is szokott ez zavarni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is szokott ez zavarni és dühíteni?

Figyelt kérdés

Hogy a lányoknak rengeteg lehetőségük van normális és egészséges párkapcsolatra/fiúkkal randizni, mégis sokszor csúnyán viselkednek fiúkkal és átverik/kihasználják őket, hisztiznek, játszadoznak velük. És olyan fiúkról beszélek, akik alapból tök normálisak és kedvesek, hűségesek, de mégis ezt kapják. Ráadásul sok fiú piszok jól néz ki és nagyon igényes, adnak magukra, a lányoknak viszont nem elég, amit kapnak. (Azért is emelem ki, mert nekem például pont a "heterós", férfias típus jön be, illetve normális párkapcsolatra és randizásra vágyok).

Például nem egyszer hallom, hogy a lányok csak "hobbiból" randiznak és meghívatják magukat mindenféle drága helyre és étterembe a fiúkkal. Meg mindenféle elvárásuk és igényük van, drága ajándékokat akarnak, ékszereket, stb. Vagy például a szexet (puncit) használják zsarolásként.

Na és ez dühítő, hogy én melegként csak álmodozok arról, hogy valaha részem legyen egy normális kapcsolatban, vagy hogy olyan fiúkkal ismerkedjek, ami a lányoknak tök természetes, mégsem értékelik a lehetőségeiket. Aztán mennyi, szerintem full vonzó srác van parlagon, mert nem kellenek a nőknek...

okt. 26. 21:39
1 2
 1/17 Csicuki ***** válasza:
84%

Szerintem ilyet a pasik is csinálnak, abban a sorrendben amiben leírtad mindet.

Persze van kivétel, mint mindenben.

Ezért nem lehet haragudni egy adott nemre. Max az adott pasira vagy nőre 😂😂😂

okt. 26. 21:47
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Ha valaki olyan hülye, rossz emberismerő hogy hagyja magát lehúzni, szívatni az így járt, de ha értelmes akkor idővel majd tanul belőle és elkerüli a mini-golddiger típust.

S nem minden nő viselkedik "csúnyán" a nőkkel. Attól hogy vannak ilyenek is még nem igaz az összesre! A nők is panaszkodhatnának, hogy a pasik csak dugni akarnak, lehazudják a csillagokat is, de normálisan, embernek tekintve a másikat, elfogadni és nem csak követelőzni már kevésbé megy a pasik jelentős részének is.

okt. 26. 21:53
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok abba! Mindkét nem között vannak s--gfejek! Ez nem nőkről vagy férfiakról szól! Kereslet - kínálat. Ha senki nem akarná meghívni őket és ajándékokat venni nekik, akkor nem tennék! Férfiaknál más témában ugyan ez!
okt. 26. 22:02
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Ez fordítva is ugyan olyan igaz tud lenni. Ez a viselkedés se függ a nemtől.
okt. 26. 23:16
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazából kimondottan meleg fiúkhoz szólt volna a kérdésem, mivel én is meleg vagyok, és eredetileg a homo kategóriába szántam a kérdésem, de egy bölcs admin úgy gondolta a kérdésem ide való, szóval átrakta ebbe a kategóriába...
okt. 27. 12:33
 6/17 anonim ***** válasza:
Lényegtelen hova szántad
okt. 27. 13:31
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem lényegtelen, mert melegek véleményére lettem volna kíváncsi...
okt. 27. 18:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Mindegy kinek a véleményére lettél volna kíváncsi az alap kérdés h#lyeség mivel csak az egyik oldalt nézed és úgy csinálsz mintha csak az a nők között lenne lyen.
okt. 27. 21:55
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem mindegy kinek a véleménye fontos. És nekem igenis számít, hogy csak az egyik oldalt nézem.
okt. 28. 06:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja, akkor direkt vagy szűklátókörűnmert úgy könnyebb szidni, értem.
okt. 28. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!