Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, dühítenek az arrogáns, beképzelt lányok?
Figyelt kérdés
22/L2022. febr. 11. 18:51
1/22 anonim válasza:
Nem igazán, nem foglalkozok velük.
2/22 anonim válasza:
Igen!
Undorítóak számomra. Volt, hogy egyet megdugtam nagy nehezen, az arcára élveztem és ott hagytam a francba.
6/22 anonim válasza:
Nem dühít. Ugyanakkor nem is keresem olyan emberek társaságát, akik viselkedésük alapján úgy mutatkoznak, mintha többnek gondolnák magukat másoknál.
A flegmaság egy bizonyos fokig - a megfelelő szituációban - szexi, de könnyű túltolni és onnantól már kiábrándító.
7/22 anonim válasza:
Mi számít arrogánsnak? A bunkó, a cinikus, a szarkasztikus, a rideg…?
Szerintem ha mögé látsz, akkor láthatod, hogy nagyon sok esetben ez egy védekező mechanizmus…
8/22 anonim válasza:
Szóval valaki gyárilag ilyen, de sokakat elég jobban megismerni ahhoz, hogy tudd, csak a felszínt láttad korábban.
Én az utóbbihoz tartozom…
9/22 anonim válasza:
Nem dühít, szimplán kerülöm a társaságukat. De ez férfinál ugyan így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!