Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van hogy már egyre több férfinak ilyen szexuális elvárásai vannak? Csoda, hogy így a nők egyre kevésbé akarnak párkapcsolatot?
Nincsen semmilyen ellenszenvem a nők felé, csak voltak olyan nők, akikkel nem élveztem a szexet.
Konkrétan irántuk sincs ellenszenvem, tisztában vagyok az okokkal, hogy miért nem volt jó.
Nem írtam olyat, hogy ürítőzsáknak néztem őket, sem azt, hogy ők csak sekik számomra.
Olyan értelemben volt csak ürítés, mert azon kívül, hogy kijött a sperma, nem sok mindent éreztem, nem volt az az euforikus testi-lelki gyönyör, ami egy jó orgazmust jellemez.
De látom, ilyet nem szabad éreznem, nekem minden szexet kötelességem ugyanúgy élvezni, mert különben öldöklési hajlamos inceloid vagyok nyilván. De a másik odalon ennek a 100x-osát is szabad. :)
Na, a türelmem asszem elfogyott, szóval innentől rád nem szándékozom reagálni.
Kemények vagytok :D
Kedves prosztatázás-függő: képzeld, az egyik válaszodat még lájkoltam is, ettől függetlenül nincs mindig igazad és pláne full baromság ilyen sértett lelkületű nőre azt ráöntened amit csinálsz. Semmi értelme, engedd el :)
Kérdező, fogd vissza magad kèrlek! Csendesedj él és gondolgozz! Vadító a szex olyan pasival aki többszörösen képes az élvezésre. Amikor nem kevés idővel kell beérni, hanem egész éjjel megy. Hát igen! Te nem tapasztaltad. Rossz lehet neked. Meg azoknak is akik szint úgy. 14#-nek teljesen igaza van.
Én is még csak puhatolózok ezen a téren és a sikeresebb aktusfelé próbálok tekerni ami már néha megy is.
"És akkor merészel ezek fényében valaki olyanokat elvárni hogy még a nő túráztassa magát és dolgozzon számára kínos módon azon, hogy őkelme elég nagyot tudjon élvezni mert neki az a fétise hogy a nő csicskázik neki? Hogy a nő élje meg azt, hogy nem elég az ő meztelen teste és egy rendes szeretkezés, mert az nem elég inger már az eltolt ingerküszöbű őkelmének? Százszoros megaláztatás és minden nap eltűrt szexizmus után még mi erőlködjünk a férfiaknak az ágyban???"
Ha ezt a pár sort megmutatnád egy szexuálipszichológusnak, szerintem ott helyben felírna neked egy minimum fél éves kúrát.
Te valami nagyon komplexusos nőszemély lehetsz, aki valamiért képtelen normálisan megélni a szexualitását...
Hú itt nagyon elszabadultak az indulatok. A 22-es kommenten kifejezetten jól szórakoztam. Relax....
Azt mondjuk magamból kiindulva ordas nagy kamunak tartom hogy a csóka itt rinyál hogy ellőtt egy patront, azt az nem volt neki akkora égzengető kéj. NoNoo nekem is volt nem egy futó kapcsolatom, kifejezetten gyors menetek is, én nekem
az is jelentősen jobb volt mint itthon kiverni a farkam. Ez valahol kissé sunyi amiről ez a regényíró kommentelő beszél. Azt aláírom nem mindig egyforma az orgazmus, de kinek az? No de attól még nem sajnálom magam hogy elélveztem a csajba, de most nem rengett meg a föld.
#13/ kérdező
Te egy beteg ember vagy ! Keress segítséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!