Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a 15-16 éves gyereketek a tőletek kapott zsebpénzét BDSM szado-mazo eszközökre költi, melyeket a párjával használ, illetve ezeket az eszközöket szexshopokbol szerzi be, és csomagautomatába kéri őket?
Gondolok én olyan eszközökre, mint bilincsek, kötelek, istorok, korbácsok, nyakörvek, pórázok, elektroszex kiegészítők, tűkerekek, bimbócsipeszeket...stb.
És ezekből már egy szép kis gyűjteményt halmozott / halmozna fel.
Illetve kiderülne, hogy ezeket az eszközöket néha hármas szexben használják...
Nehéz ügy, de igazából nem kell félni tőle. Ha eddig nem beszélgettetek a szexről, akkor nehezebb lesz felhozni, ha viszont beszélgettetek, akkor ez a téma is előkerülhet. Ha nem ellenségeskedően, hanem érdeklődve beszélsz róla, akkor 1, megtudod, hogy ő hogyan látja, 2, nem fogja titokban tartani, esetleg később is mesél róla.
Szerintem olvass kicsit utána a témának, és utána beszélgethettek. Szóba kerülhet a biztonság, azt, hogy kinek mit kell bevállania (semmit nem kell, csak ami mind a kettőnek jó).
Az, hogy bilincs meg korbács ne ijesszen meg nagyon. A gyereked domináns fél, akkor arra lehet kivetíteni a témát, hogy mennyire fontos figyelni a másik reakciót, érzéseit, és hogy tudja, ami az egyik nap jó volt a párjának, nem biztos, hogy másnap is jó lesz.
Ha alárendelt, akkor azért rosszul esik a tudat, hogy verik a gyereked, de egy felelősségteljes partnerrel olyan nagy baja nem lesz, és ha ezzel kiéli magát, akkor valószínű boldogabb lesz, mint a kortársai többsége. Mivel veled lakik, így attól nem kell félni, hogy nem tud kilépni egy rossz kapcsolatban + ha maga veszi a cuccokat biztos, hogy élvezi amit tesz...
Én a fiam szobájába találtam bilincset, kb egy éve van barátnője, nem képzeltem el mire használják…
De nem zavar, egészségükre
Mindketten 17 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!