Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha esténként hallgatózom a szomszédok után, hogy nem-e szexelnek?
Figyelt kérdés
Ha hallom, hogy csinálják, akkor önkielégítek.szept. 16. 10:22
1/19 anonim válasza:
Ez valami perverzió. Nem tudom az elnevezését, de az a lényege, hogy a másiknak a kukkolás, a szeretkező párok meglesése (kihallgatása) okoz élvezetet.
3/19 anonim válasza:
Sok embernek jelent pozitív megerősítést ilyen kérdéseket olvasni, mert megnyugtató, hogy mindig van lejjebb; így annyira már nem is gáz amit magukról gondolnak.
Nyilván beteges (és mint parafília már alapból a mentális zavarokhoz tartozik), és te is tisztában voltál vele, hogy senki nem fog elismerően beszélni egy ilyen perverzióról.
4/19 anonim válasza:
Nem baj az. Én arra izgulok fel, ha valaki más keféli a nejem. 😊
5/19 A kérdező kommentje:
#4 Mondd a címet. :D
szept. 16. 10:52
7/19 anonim válasza:
Én hosszú évekig ettől féltem, hogy nehogy halljam a szomszédokat szexelni, vagy a szüleim. A pánik kapott el. Nem értem miért.
Vagy hogy idegen embereket intim helyzetbe lássak, pl vécén stb vagy halljam miket beszél telefonon.
Nem tudom miért voltam így.
Ma már nem visel meg
8/19 anonim válasza:
Üdüléskor Apartmanokban hallottunk pár ilyet, jókat röhögtünk, és sokszor leutánoztuk őket.
10/19 anonim válasza:
A kérdésre próbálj válaszolni ne sz@rrágoskodj. Ha nem érted a kérdést keress egy helyesírási topikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!