Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14 éves szexuális beleegyezési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves szexuális beleegyezési korhatárt miért nem emelik 18 évre?

Figyelt kérdés
Ugyanis láthatóan felháborítja a társadalmat, hogy törvényesen szexelhetnek 14 éves korú lányokkal is öreg papák.

szept. 4. 09:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
19%
Az aki 15 évessel kezd ki az egy beszari..Annál sosincs kész..
szept. 5. 18:57
 52/62 anonim ***** válasza:
15%
Fogjátok már fel, hogy egy 14 éves agyilag meg nincs kész. Azok a kislanyok akik ilyen nagy korkülönbségű emberhez vonzódnak, vagy inkább hagyják magukat befűzni, mert imponál nekik egy "felnőtt" figyelme, szülői szerererhiányt, figyelmet pótolják, rosszabb eserbwn abuzáltak már eleve. Ezt kihasználni egy felnőtt férfinak, hogy friss ropogós husit dughasson nem helyes. Azok a tinik akik a szórakozó helyeken wgg eate 5-6 fiúval is lefekszenek, szerintetek mentálisan egészségesek? Általában elhanyagolt gyerekek, akik igy próbálnak figyelmet kapni.
szept. 5. 19:45
 53/62 anonim ***** válasza:
57%
A farok az farok akkor is, ha a gazája 18 éves, meg akkor is, ha 28, meg akkor is, ha 68. Szóval szerintem értelme sincs, meg kivitlezhetetlen is lenne. Így is kétféle korhatár van, de már az is úgy megbonyolítja bizonyos esetekben a dolgokat, ami nem életszerű helyzetekhez vezethet, ha ennél is több feltételt szabnának, az meg aztán főleg. Szóval nem életszerű egy gimnazistának megtiltani a szexet. Amúgy az megvan, hogy Mátyás király első felesége (Podjebrád Katalin) 14 évesen szült? Pedig akkor még testileg jóval éretlenebbek voltak az ilyen korú lányok.
szept. 5. 22:57
 54/62 anonim ***** válasza:
17%
Magyar Péter 45 évesen is hajtja a 15-17 éves csajokat is, mégis Tíz/százezrek bálványozzák...
szept. 5. 23:13
 55/62 anonim ***** válasza:
25%
53!Az megvan hogy Mátyás koraban ha a gyerekem megbasztad levághattam a lábat s semmi szankció nem volt..Mocskos incel pedo..
szept. 5. 23:38
 56/62 anonim ***** válasza:
41%
#55, nem tudom mit háborogsz egy (és ezen kívül számtalan) történelmi tényen és azon, hogy egyetértek a jelenlegi törvényekkel, de ha te erre élvezel, legyen.
szept. 6. 05:56
 57/62 anonim ***** válasza:

"A farok az farok akkor is, ha a gazdája 18 éves, meg akkor is, ha 28, meg akkor is, ha 68."

a farok az farok, de itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy hogy a lány képes legyen észlelni, ha a farok tulajdonosa átveri, kihasználja, olyasmire ráveszi, ami a lánynak sérülést okoz és utólag súlyosan megbán. egy átlag 15 éves sokkal könnyebben észleli azt, ha egy másik (készségeit tekintve általában még nem túl kifinomult) 15 éves próbálkozik ilyesmivel, illetve sokkal könnyebben kezeli a konfliktust a vele nagyjából egy szinten levő kortársával, mint egy 40 évessel szemben.

hasonló okokból ha az egyik fél hatalmi helyzetben van, mindenképp 18 év a beleegyezési korhatár. ha egy főnök szexel a 17 éves diákmunkással, vagy egy tanár szexel az iskola 17 éves tanulójával, azt a magyar jog bünteti. nem várható, hogy egy átlag fiatalkorúnak megfelelő készségekkel képes legyen visszautasítani annak a személynek a közeledését, akinek több-kevesebb mértékben ki van szolgáltatva.

szept. 6. 10:48
 58/62 anonim ***** válasza:
Végre az 57-es pontosan megfogalmazta, amit én is szerettem volna (52 vagyok) , amit szerettem volna én is. Hatalmi pozíció a korkülönbség is, mert nem elvárható egy átlag 14 évestől, hogy átláthasson egy felnőtt, jóval idősebb ember rafináltságán, manipulációján. Egy 15-16 éves fiúval még jobban, azonkívül, hogy két fiatal test jobban is illik egymáshoz, gusztusosabb.
szept. 6. 11:33
 59/62 anonim ***** válasza:
De akkor nem értem asok kis ped.g.ci incel miert van kiakadva ha jelzem hogyha a lanyomhoz megy akkor egy életre tolószékes lesz..
szept. 6. 11:53
 60/62 anonim ***** válasza:

#58 egyébként a #24-es választ is én írtam, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy vele egykorúval olyan kellemes élmény lesz az első szex, sőt.

igazából elég sok érv felsorakoztatható a sávos beleegyezési korhatár mellett és ellen is.

szept. 6. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!