Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14 éves szexuális beleegyezési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves szexuális beleegyezési korhatárt miért nem emelik 18 évre?

Figyelt kérdés
Ugyanis láthatóan felháborítja a társadalmat, hogy törvényesen szexelhetnek 14 éves korú lányokkal is öreg papák.

szept. 4. 09:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
86%

#8 és okozott neked ez valami kár mentálisan vagy fizikálisan?

Amúgy ha ilyenek tiltva lennének amiket a sokak izlése elítél az egész meleg dolgot is tiltani lehetne.

Szerintem tényleg onnan kell nézni, hogy ez okoz e lényeges kárt.

szept. 4. 10:11
 12/62 anonim ***** válasza:
55%
11# Ha kölcsönös volt a beleegyezés, az égvilágon senki nem fogja kimutatni a traumákat, legfeljebb egy pszichológus, de ha a törvény betűje nem sérült , ő sem fog tudni semmit tenni. De egyébként mit is várunk egy olyan társadalomtól, amelyik megrekedt azon a szinten, hogy kizárólag a fizikai bántalmazás számít bántalmazásnak?...
szept. 4. 10:17
 13/62 anonim ***** válasza:
68%

Nem feltétlen csak emiatt, de undorodtam a szex gondolatától, aszexuálisnak vallottam magam ~5 évig. A mai napig sincs teljesen rendben a szexuális életem, de már legalább van egy minimális libidóm.

szept. 4. 10:33
 14/62 anonim ***** válasza:
76%
13. Pontosabban mi volt a történeted? (Akár priviben.) Nagyon érdekel.
szept. 4. 10:44
 15/62 anonim ***** válasza:
66%
És szerinted az hogy nézne ki hogy mindenki 18 évesen veszíti el a szüzességét kötelezően? Egy 14 éves lány testileg és némelyik már szellemileg is érett rá hogy kipróbálja beleegyezéssel. Úgyhogy ezzel semmi bajom nincs ha valaki tőle idősebbel akar tapasztalatot szerezni. Az hogy a társadalom néhány tagja ezt elítéli az a kit érdekel kategória.
szept. 4. 10:47
 16/62 anonim ***** válasza:
57%

"de akkor lehetne részletezni hogy pl. 14 évessel max 18 éves szexelhet, de idősebb már nem stb."

Ez jelenleg is így van, csak nem 14, hanem 12-es korhatárral. Az a 2 év nem hiszem hogy annyira fontos lenne neked, a szakértők pedig itt látták jónak meghúzni a határt. 12-13 éves korban serdülnek a gyerekek, ekkor vannak hormonális változások, ekkor vágynak a szexre is. Ez nem igazán társadalmi, hanem biológia alapú törvény. Egy 14 éves meg már van annyira érett hogy el tudja dönteni, le akar-e feküdni valakivel, vagy sem.

szept. 4. 10:47
 17/62 anonim ***** válasza:
56%

#13 de pont az a lényeg, hogy emiatt e. tinédzserként mind kísérletezünk csinàlunk csomó dolgot amit felnőttként nem tennénk és esetleg megbànunk. az, hogy dolgok a rendőrség àlltal üldözve legyenek az csak elég indokolt esetben jó szerintem.

amúgy külföldön van ahol 18 valami szex hatàr és tök abszurd perek vannak kölcsönös beleegyezéses szitukból. ami még abszurdabb amikor a tizenéves fiú és megdugott egy idősebb nőt és valahogy kiderül és akkor nemi erőszak a nő àltal.

szept. 4. 10:49
 18/62 anonim ***** válasza:
79%

Igazabol semmi “kulonos”. Mindig en voltam a csunya lany, piszkaltak mindenhol, senkit sem erdekeltem. Barataim sem nagyon voltak.

O betalalt, “szeretett”, en meg mindent megtettem mert vegre valaki torodott velem… vagyis azt hittem. Aztan termeszetesen mikor kozoltem hogy kevesebb szexualitast szeretnek, ne csak mindig amiatt talalkozzunk, dobott uzenetben.

Tudom, hogy en voltam a hulye es a naiv. Sajnos. Szerencsere kinottem belole es a mostani parom nagyon tolerans velem :)

szept. 4. 10:49
 19/62 anonim ***** válasza:
73%
Ez amit leírtál nem korfüggő. Egy 17-18 éves is dobhat ugyan úgy amiatt hogy te nem akarsz olyan sürün szexet mint ő... Emiatt emelni a korhatárt hülyeség...
szept. 4. 11:03
 20/62 anonim ***** válasza:
73%
Pontosan, ennek semmi koze a korkulonbseghez.
szept. 4. 11:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!