Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK, létezhet ilyen?
Engem az orvos kábított el és dugott rojtosra, akivel eggyütt ügyeltem.
Észre sem vettem. Ügyeletben este beletett valamit az ételembe, italomba, lefeküdtem és reggel felkeltem. Addig ő megbaszott párszor. Akkor derült ki, amikor nem tudom én mit csinált és fájt odalent és mással nézettem meg. Az meg közölte, hogy erős behatolás nyoma van... probléma csak ott volt, hogy én tudtommal akkor már 2 éve nem dugtam senkivel.
Miért ne létezhetne? Kapsz annyi altatót a vacsorádba, ami úgy kiüt, hogy egy foghúzásra sem ébrednél fel. Reggel meg felkelsz az ágyadban, mint normálisan. Mire gyanakodnál?
Ami feltűnhet, hogy rendszeresen kiesik az egész este, és nem tudod, hogy kerültél ágyba, de erre sokkal racionálisabb magyarázat az időskori demencia, mint az, hogy a férjed leszedál, és megk.rat a fél utcával.
Ha esetleg hülyének nézné valaki a nőt: emberi tulajdonság, hogy nem a valószínűbb, hanem a hihetőbb forgatókönyvet hisszük el akkor is, amikor szinte kiüti a szemünket a valóság. Egy sportorvos úgy molesztálta a sportoló kislányokat, hogy a szülei ott ültek a szobában. A lányok panaszolták is, de a szülők elméje nem volt képes realitásként mérlegelni, hogy valaki ilyen szinten pofátlan legyen.
6
Hát kb. ez az utolsó, amire gondolna valaki. Kb. senkinek nem jztna eszébe ilyen variáció. És a mindenféle orvosok sem jöttekm rá évekig, akkor a nő hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!