Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek hogy lelkiismeret furdalásotok volt, azzal kapcsolatban amire előzőleg kivertétek?
Személy szerint úgy jártam korábban, hogy volt egy német nő aki jóval idősebb mint én, szerintem 50 körüli és nagyon szexi volt a lába nejlonharisnyában. Mikor felfedezte hogy vannak emberek akiket ez izgat az Instára elkezdett videókat feltenni, amiben a lábait, többször a talpát mutatja és mozgatja a lábujjait meg ilyenek. Van hogy cipőjét leveszi és úgy mutatja a harisnyás lábait. Nekem ez a fétisem, de eddig az ilyen korú nők lábai nem izgattak harisnyában se igazán, ő volt az egyik első ilyen. Sokáig gondolkodtam rajta hogy kiverjem-e rá, azt mondták amikor megkérdeztem ha úgy érzem nyugodtan, így 3 alkalommal is egyik videóját nézve könnyítettem magamon.
Most rátaláltam YT-on egy nőre aki hasonló korú 50 év feletti és tök jó harisnyái vannak, több van ami fényes, ami leginkább felizgat. Az előbb említett nőhöz hasonlóan nagyon szexi ahogy a lábujjait mozgatja, az ilyenre hamarabb el tudok menni. Az a helyzet hogy én fiatalabb 20 vagy 30 év körüli csajok lábaira szoktam kiverni, de ez a nő olyan jól csinálja, hogy olyan kemény lesz tőle, mintha egy fiatal csinos csaj csinálná. Szerintem igencsak könnyedén tudnék rá még nagyobbat is élvezni mint egy fiatalabb videójára, aki nem csinálja olyan jól azt ami leginkább beindít vagy nem olyan harisnyában, de kicsit hülyének érzem magam hogy akkor egy kicsit idősebb nő lábaira kielégítenem magam nem kellemetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!