Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem a ciciket. Más is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a ciciket. Más is?

Figyelt kérdés
Imadom oket mazsolazni, tapizni, formazni, gyomoszolni. Mas is ilyen kattant? Egyszeruen enm tudok lejonni rola. Jo nagy kerek cickok a gyengem.

aug. 28. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem jönnek be inkább a segg akkor
aug. 28. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Én is szeretem őket. Nagyon aranyosak amikor dorombolnak vagy kérik a kaját. Kis szőrös cukiságok. Néha mosolyog is amikor hazaérek.
aug. 28. 11:24
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Az óra akkor működik általában hitelesen, ha minden alkatrésze a helyén van!

Csak cici?

Csak popó?

Csak egyéb?

Nem!

Amikor összhang van a női testben és jellemben! Az igen!

Mehet a "gyimi-gyömi" - teljesítményben, - de gyakran egy kacér pillantással el lehet intézni egy vérmesebb ürgét is!

aug. 28. 11:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 Itt nem cicákról van szó, hanem női mellekről. 😡😄
aug. 28. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Ezt a kérdést egy unatkozó nyári szünetes fiú írta ki
aug. 28. 11:46
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Vicces hogy már azért is lepontoznak mert nekem a segg jobban bejön xd
aug. 28. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Tudom, de mivel alapból emberek kategóriába tette (csak átrakták) így próbáltam aszerint válaszolni.

aug. 28. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Imádom. Én is cicimániás vagyok.❤️
aug. 28. 12:30
 9/14 A kérdező kommentje:

Szeretem ha legalabb akkora hogy a tenyerembe domborodik. XXL es merettel nem volt meg dolgom. Tuti megfulladnek kozottuk.

Jo hogy a cickó nem szőrosidik be. Ha csaj lennek tuti egesz nap magamat fogdosnam. Azt mondjuk nem tudom,hogy van e ra valami sablon,hogy a bimbi milyen forma.

aug. 28. 12:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó is az, amikor az gyémánt üvegvágó hívogatja a férfi ajkait, hogy meg kellene nedvesíteni valamivel!
aug. 28. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!