Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Munkahelyen szoktatok beszélge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyen szoktatok beszélgetni a szexről,mint téma?

Figyelt kérdés
aug. 16. 12:26
1 2
 11/18 StevenUp ***** válasza:
Néha szóba kerül, de igazából csak utalgatások szintjén. Mindenki próbálja a magánéletét kint hagyni
aug. 16. 13:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Na de mi van akkor, ha nem a saját szexuális életedről, hanem úgy általánosságban beszéltek a szexről?
aug. 16. 13:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem fog egyezni a véleményünk, de nekem taszító. Én még nem hallottam munkahelyeken a szexről kulturált beszélgetést. A szerencsétlenek beszélnek (munka helyett is...) folyton arról. Szerencsére a jelenlegi munkahelyemen nem ez a téma.
aug. 16. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:

#12 nekem is ez jutott az eszembe. Itt mindenki a saját magánéletéről beszél, nekem az eszembe se jutott.

Mi néha általánosságban beszélünk, nem hosszasan, általában valami vicces dolgot ütünk fel, olykor csak egy megjegyzés... Ennyi. Vicces, én szeretem ezt.

aug. 16. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy szoktunk az túlzás, de előfordult már! F.
aug. 16. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:
12. Az úgy oké. De ezek a beszélgetések nagyon hamar át tudnak menni személyesbe. Az emberek általában nem kesztyűs kézzel, tudományos igényességgel beszélnek a szexről :D
aug. 16. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
#12, ja nekem a kérdés alapján evidens volt, hogy általánosságban beszélgetünk-e a munkehlyen a témáról. Nem úgy, hogy konktéran a saját, vagy más szexuális életének a részleteit taglalnánk. Úgy nem szoktunk mi sem.
aug. 16. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Áttud menni persze. De nem vagy köteles beszélgetni senkivel sem. De ez amúgy is hamar kialakul egy munkahelyen, hogy kivel, miről lehet beszélgetni.
aug. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!