Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen szoktatok beszélgetni a szexről,mint téma?
Figyelt kérdés
aug. 16. 12:26
11/18 StevenUp válasza:
Néha szóba kerül, de igazából csak utalgatások szintjén. Mindenki próbálja a magánéletét kint hagyni
12/18 anonim válasza:
Na de mi van akkor, ha nem a saját szexuális életedről, hanem úgy általánosságban beszéltek a szexről?
13/18 anonim válasza:
Lehet hogy nem fog egyezni a véleményünk, de nekem taszító. Én még nem hallottam munkahelyeken a szexről kulturált beszélgetést. A szerencsétlenek beszélnek (munka helyett is...) folyton arról. Szerencsére a jelenlegi munkahelyemen nem ez a téma.
14/18 anonim válasza:
#12 nekem is ez jutott az eszembe. Itt mindenki a saját magánéletéről beszél, nekem az eszembe se jutott.
Mi néha általánosságban beszélünk, nem hosszasan, általában valami vicces dolgot ütünk fel, olykor csak egy megjegyzés... Ennyi. Vicces, én szeretem ezt.
15/18 anonim válasza:
Hogy szoktunk az túlzás, de előfordult már! F.
16/18 anonim válasza:
12. Az úgy oké. De ezek a beszélgetések nagyon hamar át tudnak menni személyesbe. Az emberek általában nem kesztyűs kézzel, tudományos igényességgel beszélnek a szexről :D
17/18 anonim válasza:
#12, ja nekem a kérdés alapján evidens volt, hogy általánosságban beszélgetünk-e a munkehlyen a témáról. Nem úgy, hogy konktéran a saját, vagy más szexuális életének a részleteit taglalnánk. Úgy nem szoktunk mi sem.
18/18 anonim válasza:
Áttud menni persze. De nem vagy köteles beszélgetni senkivel sem. De ez amúgy is hamar kialakul egy munkahelyen, hogy kivel, miről lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!