Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen szoktatok beszélgetni a szexről,mint téma?
Előfordul igen. Előző munkahelyemen volt egy illető, akinek állandóan ez volt a témája, ezzel is viccelődött. Egy ideig vicces volt, de utána már inkább fárasztó.
A mostani munkahelyemen vagyunk páran fiatalok. Fiúk, lányok vegyesen. Egymás között, ha együtt bandázunk, olykor szóba kerül. Idősebb kollégákkal kevésbé.
Nem. Nekem nagyon fontos, elkülöníteni a magánéletem és a munkám. Mindig szeretem beosztani, hogy valami munka meeting vagy lazulós, még ha van is a munkában, akivel közelebbi kapcsolatban állok, akkor ezt külön kezelni.
(Sajnos korábban voltak rossz tapasztalataim azzal, ha a kettőt összekevertem, később a projekt is megbánta meg a magánéletem is.)
Igen szoktunk. Arról, pl, hogy az irodás csajokat hogyan lehetne megdugni. Seggükről, meg mellekről. Ki hova spriccelne rájuk, ilyenek.
De más szex dolog is néha szóba kerül. A szopatás, a prostikat pontozgatjuk amiket a rosszlányokon nézegetünk... Ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!