Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan viselitek el, ha a...

Hogyan viselitek el, ha a munkahelyen valami olyanról beszélgetnek hangosan egész nap a kollégák, ami egyáltalán nem érdekel titeket?

Figyelt kérdés

2021. júl. 23. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Fejhallgatóval
2021. júl. 23. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem figyelek oda, hanem a munkámmal törődök.
2021. júl. 23. 11:18
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Megmosolygom őket. Aranyosak, hogy ilyen lelkesen beszélgetnek egy közös hobbiról.
2021. júl. 23. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira hangosak, hogy tényleg zavar már a koncentrációban, akkor megkérem őket, hogy csituljanak el. Olyan is volt már, hogy rájuk csuktam az ajtót. De ha épp nem kell telefonálnom vagy ilyesmi, akkor fülhallgató.
2021. júl. 23. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamám étteremben van. 10-20 ember egész nap Szikora Robit énekel, focin vitatkozik, vallásról vitatkozik vagy szextippeket kiabál egymásnak. Bedugja a fülét.
2021. júl. 23. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy irodában vagyunk kb. 10-en, a megbeszélések is szobában vannak, mert nincs tárgyaló. Zavaró, de nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Amikor 2 skype megbeszélés is zajlik az irodában párhuzamosan, na, az külön vicces.
2021. júl. 23. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1. munkára való koncentrálással

2. fejhallgatóval, semleges háttérzenével, amitől még tudok dolgozni

3. GYK-s kommenteléssel :D

2021. júl. 23. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Évekig voltam ebben a helyzetben, nem zavart. Nem figyeltem oda (nagyon bele tudok merülni a munkámba, olyankor meg se hallom a háttérzajt, szerencsés vagyok, mert ki tudom zárni) vagy zenét hallgattam.
2021. júl. 23. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ez annyival volt rosszabb szintén egylégterűben, hogy valami miatt a bejárati ajtónál tartottak meetingeket a cég fejesei és olyankor se ki se be nem lehetett menni. Alig vártuk, hogy menjenek el onnan, nem érettük, miért nem mennek a tárgyalójukba.
2021. júl. 23. 19:19
 10/12 A kérdező kommentje:

Nálunk állandóan a fociról vagy a Formula 1-ről van szó: engem gyerekkorom óta hidegen hagy mindkét sport (nem fogok leülni és nézni ahogy rúgdosnak egy labdát ide-oda egy pályán, vagy körbe-körbe kocsikáznak), amíg van fontosabb dolgom is

Annak örülök hogy van közös téma (és hogy nem valami beteg vagy morbid témáról társalognak) de amikor 8 órából 4-5 óra ezzel telik, ráadásul olyan hangerővel amitől nem tudok figyelni az én dolgaimra, onnantól már kezd problémássá válni

2021. júl. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!