Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy első...

Miért van az, hogy első találkozásnál nagyon jól kijövök/elbeszélgetek egy idegennel, de utána ha megint összefutunk, akkor full kínos lesz az egész?

Figyelt kérdés
Többször is volt már, valami ok folytán beszélgetésbe elegyedtem egy ismeretlen emberrel, és meglepően jól elbeszélgettem vele először, jöttek a közös témák magától. De viszont ha ezután többször is összefutottam vele, vagy rám írt valahol, akkor tök kínos volt az egész beszélgetés, olyan mintha már nem is érdekelnénk annyira egymást, mint elsőre. Aztán ezeknek általában az volt a vége, hogy direkt elkerültük egymást. De ez miért van? Olyan mintha az emberek kialakítanának rólam egy fals képet, és ha megismernek, akkor rádöbbennek, hogy nem az vagyok, mint akinek elképzeltek, és nem akarnak tovább megismerni.

2020. aug. 17. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Mert rendszerint aki vele beszél rájön a mélysötétségre és a butaságra és arra, hogy másolsz egy embert. Az az ember tud értelmesen beszélni, te pedig nem. Ezért van az, hogy elején amíg az ő beszédjéből táplálkozol addig szívesen beszélnek veled, aztán maguktól észre veszik, hogy te ki vagy.

Most is a másoltadat akarod pellengérre állítani, miközben ordít az írásodról a te valóságod:D

Hát hiába, ostobaság ellen nincs orvosság, pedig ha lenne szívesen felajánlanám neked:D

2020. aug. 17. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
*aki veled
2020. aug. 17. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Az első válasza hülyeség, kötekedés.

Először bárkivel eltudunk bármiről beszélgetni, ha kicsit is egyezik a látásmódunk. Másodjára viszont már van egy kis tétje, valami érdekesről kell beszélnünk. Nem jön spontán, nem ösztönös, hanem erőltetett. Ezen lehet dolgozni.

2020. aug. 17. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Első, mi a sz*r? Látszik, hogy nyári szünet van, minden kérdés alatt ott egy random kötekedő, unatkozó szerencsétlen...

3-mas köszönöm, van benne valami amit mondasz!

2020. aug. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!