Történt már olyan valakivel hogy akivel elkezdett beszélgetni itt GyK-n azzal utána találkozott?
Igen, lett belőle szerelem is. Nekem az ráadásul az életemben az első volt. Nem tartott aztán egy évig sem, de mindketten úgy tekintünk vissza rá, hogy semmit sem bánunk, nem is kívánhattam volna jobbat.
Ez is csak egy hely ahol néha összejönnek emberek. Akár a könyvtárban is kezdhettünk volna beszélgetni... Csak itt nem a külső alakját látjuk meg előbb a másiknak, hanem a gondolkodását, beszédstílusát...
#4: Nekem is az első párkapcsolatom volt.
2-es voltam.
Még nem találkoztunk, de szeptember elsején fogunk, mivel kiderült, hogy osztálytársak leszünk. Kicsi a világ :D
Szerelem tuti nem lesz, mivel mindketten hetero lányok vagyunk.
Én itt ismertem meg az egyik volt barátomat. Mondjuk már utólag bánom, hogy akkor épp miért gyakorikérdésezéssel kellett töltenem az idpt, miért nem olvastam inkább vagy valami? XD
Meg nem rég megint megismerkedtem itt egy fiúval, mondjuk vele még nem találkoztam, de esett már róla szó, hogy jó lenne elmenni valahová együtt :D És nekem tetszik is, szóval ha ő is kedvelne engem, akár még szerelem is kisülhetne a dologból :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!