A munkahelyeden mennyire téma még a covid?
Itt rajtam kívül mindenki azonnal tesztel, amint egyet köhög, kapar kicsit a torka, vagy bármi "baja" van. Ha valakinek pozitív lesz a tesztje, akkor több százan mennek önkéntesen teszteltetni. Kb én vagyok hülyének nézve, mert nem akarom, hogy a sok pozitív teszt miatt vissza vezessék a kötelező ffp maszk hordást, miközben senkinek nincs már komolyabb baja a vírustól, a legdurvább az enyhe láz volt az utóbbi hónapokban. Nem hiszek a laposföldben, gödény videókat sem nézek, de egyszerűen nem bírom felfogni, miért nem engedik már el az emberek ezt a témát. Nem akarom az egész életem korlátozások közt leélni, csak azért, mert sok a pozitív tesztes """"beteg"""". Ja és a legjobb, ha bármilyen bajod van, de negatív a teszted, akkor természetesen nem probléma, ha bemész dolgozni 😀
Én vagyok a hülye, vagy ez lesz a normális ezentúl? Esetleg csak nálunk van így?
Nálunk kábé semennyire.
Mióta nem ezzel van tele a média, az emberek nagyobb része is tojik rá.
Csakhát annál erőltetettebb lesz, ha ősztől esetleg a kormány úgy dönt, hogy megint elkezdi a maszkolást, a korlátozást, a pánikoltatást és a "vegyékfelakövetkezőoltást" kampányt.
"de egyszerűen nem bírom felfogni, miért nem engedik már el az emberek ezt a témát"
Ez sokaknak egy kánaán volt a nyomorúságos életükben:
1, nem kellett bejárni dolgozni, ahol lehetséges volt otthonról
2, hősök lehettek anélkül, hogy bármi érdemlegeset tenniük kellett volna - elég volt a kanapén dögleni szros gatyában
3, facebookon mehetett a lájkvadászat és az okoskodás
4, bemárthattak másokat, pl. mert kimentek az utcára sétálni
5, nagyon jó kifogás volt a menekülésre, a problémáik szőnyeg alá söprésére
Ezekből a menekülés opció még mindig nagyon népszerű. Egyik kollégám folyamatosan így van otthon, hetente "lebetegszik" és a covidra fogja. Ennyire sz.r immunrendszerrel már a föld alatt lenne.
turizmusban dolgozom, maximum akkor téma, amikor valamelyik redvás orvos sápítozik egyet valami újságnak, mert jó dolog a mocskok haláláról fantáziálni, még ha tudjuk is hogy nem döglenek meg.
nem igazán tudom mitől kéne "témának" lennie a megfázásnak meg a szénanáthának.
Nálunk már rég elfelejtett dolog a covid. Egy kis maszek vállalkozásnál dolgozom.Mikor nagy felhajtás volt a világba akkor se csináltunk nagy ügyet belőle, csak az alapvető higiéniai szabályokat tartottuk be, maszk nélkül.Volt kollégám aki kontakt volt és pozitív tesztet produkált, otthon maradt 2 hétig.
Most meg mindenki lesz.rja.
Mióta nincs jelen a covid a médiába, azóta nincs jelen az életembe se...egyáltalán, semmilyen formában.Bárhova is megyek!
Mondjuk kórházba, orvoshoz nem járok...de fogalmam sincs pl. hogy oda kell-e maszk.
A média megbetegíti az emberek agyát! Nagy hatalom...nem véletlen hogy a kormány is sok időt és energiát fektetett abba hogy a médiát nagyon nagy százalékban uralják!
Semennyire szerencsére.
De a média agymosása maradandó károsodást okozott az emberek agyában. Egy csomó ügyfelünk még mindig retteg, hordják a maszkot, hisztiznek, hogy nem fertőtlenítjük az átadott tárgyakat. Van, aki annyira fél, hogy személyesen már nem is jön. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!