Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyeden mennyire téma...

A munkahelyeden mennyire téma még a covid?

Figyelt kérdés

Itt rajtam kívül mindenki azonnal tesztel, amint egyet köhög, kapar kicsit a torka, vagy bármi "baja" van. Ha valakinek pozitív lesz a tesztje, akkor több százan mennek önkéntesen teszteltetni. Kb én vagyok hülyének nézve, mert nem akarom, hogy a sok pozitív teszt miatt vissza vezessék a kötelező ffp maszk hordást, miközben senkinek nincs már komolyabb baja a vírustól, a legdurvább az enyhe láz volt az utóbbi hónapokban. Nem hiszek a laposföldben, gödény videókat sem nézek, de egyszerűen nem bírom felfogni, miért nem engedik már el az emberek ezt a témát. Nem akarom az egész életem korlátozások közt leélni, csak azért, mert sok a pozitív tesztes """"beteg"""". Ja és a legjobb, ha bármilyen bajod van, de negatív a teszted, akkor természetesen nem probléma, ha bemész dolgozni 😀

Én vagyok a hülye, vagy ez lesz a normális ezentúl? Esetleg csak nálunk van így?

2022. júl. 1. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerencsére semennyire.

Végére már így is annyira nevetséges volt nálunk, hogy ha bizonyos szám felett vagy alatt voltál (nem tudom már) pozitívan is jönnöd kellett... Ennyire vették komolyan.

2022. júl. 1. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk az irodai állomány egy része morog, mert most már heti három nap is be kell járniuk az irodába, bezzeg a COVID alatt teljes home office volt.

Mi, fizikaiak meg örülünk neki, hogy ha már így is, úgy is be kell járnunk (mert nekünk nem kellett otthonról dolgoznunk, köztünk nem terjed a vírus), legalább nem kell maszkot hordani, lépten-nyomon kezet fertőtleníteni és még a WC-n is kötelezően távolságot tartani egymástól, hanem tudunk normálisan dolgozni. Az épületeket, gépeket, munkaállomásokat nem arra tervezték, hogy az emberek 1,5-2 méterre legyenek egymástól egész nap, nagyon kényelmetlen volt így dolgozni és pihenni.

2022. júl. 1. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Én 1 hónappal ezelőtt lettem covidos 2 másik munkatársammal együtt és éppen most a héten kellet lezárni egy egész emeletet 5 irodával, mert a dolgozók egymástól kapták el a betegséget, az egyik munkatársam lélegeztetőgépen van, úgyhogy nálunk elég aktuális most a kérdés. Persze tudom, most nincs veszélyhelyzet, de a vírust sajnos erről nem tájékoztatták.
2022. júl. 1. 19:59
 14/15 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem, senkit nem érdekel már.

Amikor téma volt, igazából nálunk akkor sem volt túl nagy felhajtás miatta.

2022. júl. 1. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A covid egyetlen előnye a sok home office volt. Igy hat sokan sírjak vissza a ,,a maradj otthon,, előnyöket. En meg sírom vissza eüs révén a járvány előtti életet. Tény h súlyos lefolyású is lehet a dolog,sokaknál volt így de én nagyon reménykedem benne h belesimul a többi szezonális betegség közé s visszatérünk a normális kerékvágásba. Nem vok hős csak mert..pedig nekunk nem volt maradj otthon,ki se bírtam volna. Az ember társas lény másodsorban ne legyen a munkahelyem az otthonom is. Szépen nyugodtan élni kell az életünket tovább, hisz mást úgyse tehetunk. El kell fogadni ez van azt kész. Voltak itt a Foldon s vannak is mai napig veszélyes vírusok betegségek de nem lehet örökkön örökké félve élni mert az nem élet. Vannak ismeroseim akik a kovid óta csak léteznek, egyrésze depressziós lett a helyzettől h vége a jó világnak, a másik része mai napig retteg oltásokkal a testébe. Így nem lehet, tudomásul kell venni h nem lehet minden mindig kerek, túl élt az emberiség egy csomó mindent, meg kell tanulni elfogadni együttélni helyzetekkel dolgokkal és tovább lépni.
2022. júl. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!