Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, mik azok a fizikai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mik azok a fizikai tulajdonságok amik miatt élből elutasítotok egy nőt?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyan kissebb-nagyobb vonásokra és megjelenéssel kapcsolatos dolgokra gondolnék itt mint mondjuk a narancsbőr, striák, nem feszes bőr, nem előnyös testalkat, stb.

Volt már veletek olyan hogy emiatt kifejezetten taszított egy nő? Mi volt az a tulajdonsága ami ennyire nem jött be?

2024. aug. 9. 09:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
6-os anyajegy típus van legalább 10 féle te kretén. Szépségpöttyös seggem csókold.
2024. aug. 9. 10:51
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
9. Az enyémnek nincs. Én bóvlinak tartom és taszít, ahogy bármiféle műanyag (mell, száj stb) egy nőn. Ha erre vágynék vennék egy csomó összefirkált műanyag szemetet egy kirakodóvásáron és azzal játszanék.
2024. aug. 9. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha sokkal férfiasabb nálam.
2024. aug. 9. 10:57
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
#6 A nagy anyajegyek nem szépek, kár ezen vitatkozni. Én már 4-et leszedettem, amik kiállóak voltak, a többi olyan részen van, ahol nem zavaró és nem állnak ki, nem néznek ki undorítóan. Nekem se tetszene, ha a pasim arcán virítana egy bibircsók vagy kiálló anyajegy. Ha én képes voltam 1 millióért orrot plasztikáztatni és 600 ezerért megcsináltatni a fogaimat, akkor a partnertől is elvárom, hogy kezeltesse a szépséghibáit.
2024. aug. 9. 11:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha ilyennel találkozok ha levetkőztetem... [link]

És sajnálom de ha hiányzik egy végtag az sem.

És igen dagi túlsúlyos.

Szőrös lábak....nagy szőrpamacsos hónalj mintha egy nagy bokor nőtt volna amit évek óta nem metszettek vissza

2024. aug. 9. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:

"Férfiak, mik azok a fizikai tulajdonságok amik miatt élből elutasítotok egy nőt?"

férfias alkat és/vagy nulla fenék és/vagy totál nulla mell és/vagy jelentős túlsúly.

2024. aug. 9. 11:25
 17/21 anonim ***** válasza:

45-ről felhízott 95-re.

14 év ment a levesbe.

Már nem tudtam rá nőként tekinteni.

Sokszor szóltam, próbáltam segíteni, csak paraszt voltam....

Ez lett a vége.

2024. aug. 9. 12:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Én kib@szottul utálom a parfüm és a dezodor szagát
2024. aug. 9. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:
kopasz tüsi haj
2024. aug. 9. 13:57
 20/21 anonim ***** válasza:

A túl mű nők taszítanak, az indokolatlanul nagy műkörömmel, a legyező méretű pillákkal,stb. Az amolyan tipikus pláza pics*k.

Ha túlságosan ki van tetoválva.

A nagy sötét "parizer" csöcsök.

2024. aug. 9. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!