Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mik azok a fizikai tulajdonságok amik miatt
élből elutasítotok egy nőt?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan kissebb-nagyobb vonásokra és megjelenéssel kapcsolatos dolgokra gondolnék itt mint mondjuk a narancsbőr, striák, nem feszes bőr, nem előnyös testalkat, stb.
Volt már veletek olyan hogy emiatt kifejezetten taszított egy nő? Mi volt az a tulajdonsága ami ennyire nem jött be?
Nekem nagyon kevés nő vonzó szexuálisan, így ilyen apróbb külsőségi hibák miatt nem utasítok el senkit, mert a vonzalom nem csak a külsőben dől el.
2024. aug. 9. 09:37
2/21 anonim válasza:
Kifejezetten taszítanak a műpicsák, feltöltött száj, igénytelen póthaj, olyan karmok amikkel ölni lehetne, még rosszabb ha emellé neon színű is. Akkora műszempillák amiket már fésülni lehetne illetve ezek általában hangosan visítva vihorásznak amitől még irritálóbb az egész.
2024. aug. 9. 09:38
3/21 anonim válasza:
Narancsbőr stria lógós mell alkat. Ezek mind természetes dolgok ezek izgatóak számomra egy érett nőn.
Ami miatt kuka, az az igénytelenség, extrém túlsúly.
A külső nem lényeges, inkább a viselkedés miatt szoktam elutasítani nőt. Sokat is!
2024. aug. 9. 09:39
4/21 anonim válasza:
Én ahogy látom a környezetemben a párokon, nincs olyan alkat, amivel ne lehetne pasit találni, látok én mindenféle alkatú nőt pasival. Az már más kérdés, hogy milyennel, általában azért igaz a suba subához elv.
2024. aug. 9. 09:44
5/21 anonim válasza:
Lógó csöcs, parizer csöcs, nagy lapaj valag, farönk hát, michelin baba has, vastag, lila visszerek, mazsola az arcon, feltűnően hiányzó fogak, kulamócsingos ánuszrózsa.
2024. aug. 9. 09:47
6/21 anonim válasza:
Mazsola az arcon az anyajegyre gondolsz? Mások azt szépségpöttynek hívják...
2024. aug. 9. 10:15
7/21 anonim válasza:
A feltűnően hiányos, rossz fogazat mindenképp. Illetve a műnők. Kacsaszáj, póthaj, ocsmány műszempilla, agyonszolizott bőr. A hideg is kirázott 😄
Én normális, valódi nőket keresek és pont ezért nem probléma, ha nem modell alkat.
2024. aug. 9. 10:21
8/21 anonim válasza:
Műköröm, tetoválás, nagy feltöltött paplan száj. Lábszagú lehelet, és ha segghülye....
2024. aug. 9. 10:35
9/21 anonim válasza:
8-as akkor nehéz dolgod lesz, ma már nagyon sok nőnek van tetoválása. Egyébként nem is értem hogy az miért probléma...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!