Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ha egy lány aztmondaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha egy lány aztmondaná, hogy tanítsátok, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha amúgy bejönne, de nektek csak egy sima szex lenne a célotok és azthinnétek, hogy tök laza ilyen téren. Majd elő állna vmi ilyesmivel, meg hogy ti irányítsatok inkább. Nem menne el a kedvetek ettől? Érdemes megmondani?

2024. aug. 2. 08:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

Legfeljebb nevetnék rajta, de nekem nem kéne ilyen hülyeséget mondani, mert nem lenne semmiféle elvárásom, amít teljesítenie kéne, és nem felelhetne meg. Hanem kedvesen viccesen, egymást szorakoztatva megbeszélnénk, lassan kitalálnánk kinek mi tetszik, hogyan tudjuk élvezni a szexet.

Ehhez nemn kell különösebben magas érzelmi inteligencia, hogy valaki lazán megértően viszonyuljon a szeretett, vagy csak kedvelt párjához.

2024. aug. 3. 00:01
 22/29 gabor49 ***** válasza:
26%
tanítanám simán
2024. aug. 3. 04:25
 23/29 anonim ***** válasza:
63%
Kölcsönös szimpátia esetén szívesen tanítanám! Bár én már nem vagyok srác.
2024. aug. 3. 04:36
 24/29 Srias87 ***** válasza:
39%
Semmi gáz nincs ebben, szívesen tanítanék mindent amit csak tudnék, mondani szoktak, gyakorlat teszi a mestert! Senki nem úgy kezdi, hogy minden teren penge, ha fiu ha lány! Megfelelo partnerral lehet fejlodni mindenkinek! :)
2024. aug. 3. 04:42
 25/29 anonim ***** válasza:
29%
nab@ssz itt mindig van egy Dulifuli aki leszavazza a népet?
2024. aug. 3. 09:25
 26/29 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen sőt mivel ennyire őszinte velem mèg jobban figyelnèk rà mèg több mindenre tanîtanàm meg
2024. aug. 3. 17:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Mivel 20 éves vagyok és nem a legtapasztaltabb, de azért már tudok ezt-azt, ezért olyan lánynak segítenék, aki még bátortalan/ tapasztalatlan, vagy hasonló cipőben jár, mint én. Türelmes vagyok és jobban szeretek a szexben adni, talán emiatt is.
2024. aug. 11. 13:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kellően izgató tud lenni az, ha valaki formálható, tanítható. :)
okt. 12. 17:14
 29/29 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondanám oké, és türelmesen tanítgatnám. De nem hiszem hogy valaki fog ilyet mondani, mert 30 elmúltam már. Aki pedig nem érezné magát túl fiatalnak, az nem vállalná fel úgyse, hogy szűz
okt. 12. 19:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!