Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ha egy lány aztmondaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha egy lány aztmondaná, hogy tanítsátok, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha amúgy bejönne, de nektek csak egy sima szex lenne a célotok és azthinnétek, hogy tök laza ilyen téren. Majd elő állna vmi ilyesmivel, meg hogy ti irányítsatok inkább. Nem menne el a kedvetek ettől? Érdemes megmondani?

2024. aug. 2. 08:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
63%
Persze, simán.
2024. aug. 2. 09:00
 2/29 anonim ***** válasza:
42%
hol kell jelentkezni?
2024. aug. 2. 09:17
 3/29 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ mire. Fizikából nem vagyok túl jó.
2024. aug. 2. 09:28
 4/29 anonim ***** válasza:
28%
Ne aggód mindjárt megjelenik az összes tanítóbácsi.
2024. aug. 2. 09:31
 5/29 anonim ***** válasza:
25%

szíves örömmel tanítanám, meg irányítanám, tetszene, ha formálható lenne még

32F

2024. aug. 2. 09:43
 6/29 anonim ***** válasza:
40%

Nem, nem menne el a kedvem. Az ágyban amúgy is én vagyok a kezdeményezőbb és irányító. Persze jó ha a másik is kezdeményezi magát a testi kontaktust, és szívesen rábízom magam egy-egy javaslatra, de alapvetően domináns vagyok.

Kérdező, sejtem miért kérdezed ezt tőlünk. De azt ne feledd, hogy ha itt 99 pasi egyfélét mond és neked az az 1 teljesen mást szeret, akkor sem hibáztathatod őt.

2024. aug. 2. 09:45
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem voltam elég konkrét, mert ez még anonimként is olyan fura. Na a lényeg az, hogy nem szimplán arról van szó, hogy irányítson.(igen, rólam van szól a fáma. Gondolom nem olyan nagy meglepetés:D) Mivel rettentően parázok az egésztől (ennek megvannak az okai) nem tudom, hogy tudnék-e én bármit is csinálni az első alkalommal. Mármint ami igy nem konkretan a szex, hanem a többi része. Viszont azt meg nem akarom, hogy a kesobbiekben aztán én legyek az a csaj, aki inaktív volt, meg nem csinalt semmit. 😅 Ez nem azt jelenti, hogy nem reagalnek arra amit ő csinál. Es a kerdes, hogy ha ti lennetek a srac helyeben akkor a szemetekben ez gaz lenne-e? Csak nyugodtan oszinten mert en nem tudom eldonteni. Sajnos nem vagyok mar abban a korban, hogy bájos legyen, hogy ennyire bénácskának érzem magam. 24 vagyok. 😅
2024. aug. 2. 09:53
 8/29 A kérdező kommentje:
*rólam szól
2024. aug. 2. 09:53
 9/29 anonim ***** válasza:
72%

Pasija válogatja. Ha csak szex és amúgy azt sejtik rólad, hogy tök rutinos vagy, akkor lehet kicsit fura kérés lenne.

De szerintem tök őszintén el is mondhatod neki, hogy neked ez az első. Én ennek örülnék a leginkább.

2024. aug. 2. 10:28
 10/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem először fordulna elő, úgyhogy belemennék.
2024. aug. 2. 10:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!