Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez kihasználásnak számítana?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kihasználásnak számítana?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves, már nőies, érettebb gondolkodású lány, aki szerelmes egy 35 éves férfibe. Régebb óta ismerik már egymást, a lány még szűz, és szeretné már odaadni magát. Az ilyen kapcsolatról egyébként mi a vélemèny?

Azt tudom, hogy manapság - talán régebben - sem volt olyan ritka ez, max titkolták.

14-18 közöttieknek van viszonyuk 30-40(+) férfiakkal.

ma 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Beteges.
ma 01:33
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Akármennyire érett a lány, a 35 éves férfi az apja lehetne. Ha 25 éves fiúval randizna a lány, az rendben lenne szerintem. 26 évesen én is jártam 16 éves lánnyal.
ma 01:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Akármennyire érett a lány, a 35 éves férfi az apja lehetne"

És félő hogy kiderül, tényleg ő az apja, vagy mi? Én nem látom ez az apja lehetne dolog miért számít. Akkor lenne baj ha tényleg az apja lenne :D

ma 01:46
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem azzal a 35 éves férfival krva nagy gondvan aki egy kislánnyal akar járni. Oké, hogy tetszenek a fiatalabb csajok, de legyen már 20+os
ma 01:48
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem kihasználás. Az itt a legnagyobb baj hogy 15 éves. Mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon vagyok . Szintén 35f
ma 02:56
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem meg abszolút kihasználás. Akárhonnan nézzük, egy 15 éves lány még gyerek. Ráadásul szűz, fogalma sincs a saját szexualitásáról, nem tudja megítélni, igazából mi az amire esetleg igent mond. Mi mindenre tudja rávenni a férfi, amit ő igazából nem biztos, hogy szeretne.

Ha kiderülne a viszony, a férfi emelt fővel, büszkén tudna a lány szülei elé állni, belenézni a szemükbe?

30/N

ma 03:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen irigyek a szar szexuális életű emberek!

Mivel nem lesz "kihasználva" - vagyis mivel marad több annak a fiatal lánynak, ha egy érett és odafigyelő pasi által nem lesz megrakva?

Mennyi a pénzbeli értéke a repesztetlen hártyájának és azt hol válthatja be jobb devizára?

Szerintem itt mindenki csak szegényebb marad, ha nem lesz kihasználva ez a kapcsolati lehetőség!

ma 04:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!