Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ha egy lány aztmondaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha egy lány aztmondaná, hogy tanítsátok, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha amúgy bejönne, de nektek csak egy sima szex lenne a célotok és azthinnétek, hogy tök laza ilyen téren. Majd elő állna vmi ilyesmivel, meg hogy ti irányítsatok inkább. Nem menne el a kedvetek ettől? Érdemes megmondani?

2024. aug. 2. 08:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%
Nos aki mondjuk 2 perc alatt elsül az nem biztos hogy nagyon tanítgatni akar/tud. Én mondjuk nem vagyok az a hamar elsülős, így az ilyen közösen fedezzük fel a dolgokat témában szívesen benne vagyok, ha utána már ott az opció hogy a már önmagát és engem is kiismerő nővel jókat tudok hosszabb távon is szexelni. 34/F
2024. aug. 2. 10:34
 12/29 anonim ***** válasza:
43%

én inkább keresnék egy kapcsolatot, lehetőleg olyan sráccal, aki kicsit még a felfedezgetés szakaszában tart, vagy akinek valamiért nem igazán fontos a szex és nagyon sok türelme van.

egyébként 24 évesen még elég sokan bénácskák. és elég gyorsan bele lehet jönni amúgy.

2024. aug. 2. 11:19
 13/29 anonim ***** válasza:
35%
Nem menne el a kedvem. De arra kérném, hogy akkor ne csak egy egyéjszakás kaland legyen, hanem csináljuk rendszeresen. Legalább addig amíg úgy nem érzi, hogy már felszabadultan tud szeretkezni.
2024. aug. 2. 11:54
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz már, csak így alakult az önbecsülésem. Hát én is így gondolom, hogy amúgy hamar bele lehetne jönni, ha eltudnám engedni ezt a kényszert és azt érezni, hogy nem baj, ha ügyetlenkedek egy kicsit, meg majd rávezet, de nem elvár. Ezt a közeget szeretném, ha megteremtené nekem és nemtudom hogyan érhetném el.
2024. aug. 2. 11:55
 15/29 anonim ***** válasza:
24%

13-mas vagyok

Szerintem ebben nincs semmi nehezen elérhető, túl nagy kérés, vagy ilyesmi. Csak egy türelmes partner kell, akire teljesen rábízhatod magad.

2024. aug. 2. 12:10
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Örömmel lennék a tanítóbácsija annak a lánynak/nőnek!
2024. aug. 2. 13:04
 17/29 anonim ***** válasza:
10%
Szívesen tanítanám! Több alkalommal, lassan, fokozatosan, figyelve rá, és semmi durvaság!
2024. aug. 2. 13:17
 18/29 anonim ***** válasza:
47%

Gyerekek, ti itt hiába próbálkoztok, nem veletek akar szexelni, hanem akit kinézett már magának 😀

Igen gyenge próbálkozások ezek, hogy nőhöz jussatok...

2024. aug. 2. 13:21
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Hasonló gondokkal küzdő lányoknál elsőre masszázzsal szoktam kezdeni.

Lassan aprólékosan érzékien porcikáról porcikára, hogy mire odaérünk kicsit el is lazuljon.

2024. aug. 2. 16:23
 20/29 anonim ***** válasza:
26%
Tetszene, amúgy is én szeretek irányítani.
2024. aug. 2. 23:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!