Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Növeli a nemi betegség esélyét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Növeli a nemi betegség esélyét?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt egy egyéjszakás kalandom egy lánnyal.

Ami miatt félek, azt megelőző napon leborotváltam ott lent és megvágtam magam több helyen is. Nem nagyon, csak felületi sérülés, nem is látszott utána. Védekeztünk a lánnyal, de az óvszer nem fedte le teljesen a megvágott részt. Nem ismertem a lányt, ott ismertem meg, ilyet meg nem akarok kérdezni tőle, hogy nemi beteg-e. De azóta kissé magam alatt vagyok. Szerintetek egy napos felszíni sérülésen bejuthatott valami? El lehet így kapni valamit? Mondjuk AIDS? Vagy egy nap alatt hegesedik annyit egy ilyen kicsi sérülés?

ma 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Igen.
ma 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Vágás nélkül is simán bármit.
ma 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha még most tárcsázod, jó eséllyel ebben az évben kapsz időpontot.
ma 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kizárható, de nagyon minimális a kockázat! Nyugi.
ma 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazi férfi nyaktól lefelé nem borotválkozik...

Egyébként minimális esély van, de nem sokkal magasabb a rizikó, mint egyébként.

Idehaza egyébként szerencsére még mindig nem olyan gyakori az AIDS.

ma 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!