Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51/55 anonim válasza:
Változó így is úgy is volt már. Van hogy csak tenyérnyi folt lesz rajtam, van hogy a bokámon folyik a földre.
Érdekes, hogy a többség nem veszi észre. Vagy csak úgy csinál, mintha nem látott volna semmit. Van aki kínosan elkapja a tekintetét és még véletlenül sem néz rám, mintha nem látott volna semmit, pedig tudom, hogy igen. Fiatal kamaszlányok volt már hogy utánam fordultak összesúgtak és hangosan elkezdtek röhögni. Akkor én is ilyen 15-16 éves voltam. Egy esetben volt negatív élményem ezzel, mikor egy öreg néni vette észre és beszólt. Az nem volt olyan jó.
52/55 anonim válasza:
Nyilvános helyen én csak úgy merném, ha biztosan nem látja senki hogy pelus van rajtam, és biztosan nem szivárog. Aztán így sétálgatni benne egy kicsit.
55/55 anonim válasza:
Kipróbáltam mert érdekelt milyen.Csak pisilésre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!