Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlom. Már több, mint 20 éve pisilgetek be. Ha nem is napi szinten, csak amikor kedvem van hozzá. Eleinte nadrágba állva is nagyon nehezen ment. Erősen kellett nyomnom, hogy meginduljon és csak addig nyordogált, amíg nyomtam. Ha abbahagytam, azonnal elállt. Most már eljutottam addig, hoyg ha ellazulok, akkor bárhol, bármikor egy farmerba is el tudom engedni egyszerre az egészet. Akár nyilvános helyen is.
A következő lépcsőfok volt számomra, hogy állva ellazulva el tudom indítani, de amikor elkezdtem sátélni, mindig abbamaradt. Mostanra ha sétálok, akkor is folyik tovább zavartalanul.
Csináltam olyat is, amit írsz. Hogy wc-ben megpróbáltam megállítani. Eleinte nem ment. Most ott tartok, hogy bármikor meg tudom állítani és onnantól egy csepp sem folyik be.
De a fekve bepisilés soha nem ment.
44#
Régóta próbálod fekve is? Érdekes, mert nekem napi gyakorlásokkal sikerült pár nap alatt. Szerintem neked is menni fog.
Szívesen váltanék veled erről pár privát levelet, ha esetleg lenne hozzá kedved. Érdekel a téma, de nem nagyon lehet találni olyan embert akivel lehet ilyenekről beszélni és nem akar szexet.
"Régóta próbálod fekve is?"
Többször nekifutottam már, de sosem sikerült, ezért fel is adtam. Ha teljes erővel nyomok, akkor nagy nehezen pár csepp megindul de ahogy abbahagyom a nyomást, eláll. Szóval ez így nem az igazi. Egy szenvedés kipréselni magamból.
Régebben az állva, ülve, sétálva ruhában pisilésel is így voltam. De érdekes módon, azóta az megy minden gond nélkül. Akár a teljes mennyiség is azonnal egyszerre be tud zúdulni.
Mennyi bepisilős😁
Tök jó!
Nekem is először nehezen ment, de most már bármikor bárhol és bármibe be tudok pisilni!Nyipvános helyen is,az ment legnehezebben.
Igen, nekem is. Emlékszem nagyjából 13-14 éves lehettem, mikor először rájöttem, hogy ez nekem tetszik és az utcán be akartam pisilni. Direkt megvártam, hogy nagyon kellejen és suli után, mikor a szüleim még nem értek haza, elmentem sétálni, hogy közben "baleset" érjen. Még arra is emlékszem, hogy egy világoskék, vastagabb, hagyományos anyagú farmerom volt, amit fel akartam így avarni. Hát egy kínszenvedés volt. Teljes erővel nyomtam, már a szemeim gúvadtak ki és órákat sertepertéltem, mire nagy nehezen megindult.
Én is szeretek nyilvánosan is bepisilni. Nekem izgalmas, hogy lebukok-e és ha észreveszik, milyen reakciót vált ki másokból.
Akkoriban már én is bepisiltem direkt és azért ültem le, hogy meginduljon. Nekem is nehéz volt.
Nyilvános bepisilés számomra is azért izgalmas, hogy ki és mikor veszi észre és mi lesz a reakció!
Gondolom Veled is voltak már érdekes szituációk, én is megtapasztaltam már párat!
Teljesen be szoktál pisilni az utcán, vagy csak annyit hogy látszódjon?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!