Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szobatisztaságra nevelés miatt kell idő hogy az agy ráálljon hogy ha pelus van rajtad szabad bepisilni. Ez a gátlás gyakorlással oldódik fel, sokat kell hordani és minden helyzetben elengedni ahogy megjelenik az inger. Én már teljesen ráálltam hogy ha pelenkában vagyok természetes becsurgatni, sokszor nem is tudatosul csak amikor már folyik.
Ha nincs rajtam akkor teljesen normálisan tudom tartani, nem lettem inkontinens, csak ha érzem a pelust a lábam között akkor kapcsol át valami.
31#
Nadrágba direkt sem szoktál bepisilni? Azt nem szereted?
Én ugyanúgy, mint a pelenkát.
33#
Egyetértek, tényleg jó érzés!
Nekem a nadrág is.
"Én már teljesen ráálltam hogy ha pelenkában vagyok természetes becsurgatni, sokszor nem is tudatosul csak amikor már folyik."
Azt is meg tudod oldani, hogy ha lefekvés előtt teleiszod magad, ne ébredj rá fel, hanem spontán bepisilj?! Mert az nagyon jó lenne, nekem még nem sikerült. Sőt, emikor megpróbáltam pelenkával aludni, mindig felébredtem rá, mert szokatlan érzés volt, hogy rajtam van. És csak forgolódtam, jó darabig képtelen voltam visszaaludni.
Néha igen, tényleg jó úgy ébredni :) Lefekvés előtt nagy adag tea nyugtató és vízhajtó növényekből, citromfű, csalán, komló, ilyenek. És szokd éjjelre a pelust, nekem akkor jött meg az áttörés mikor hetekig minden nap abban aludtam. Emlékszem is hogy álmomban is pelenka volt rajtam és ott bepisiltem, ami tényleg megtörtént. Az is segíthet ha elalvás előtt kicsit becsurgatsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!