Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívnál a figyelmet a kategóriára! Nem egészségügyi okból hordom, hanem kedvtelésből. Amikor nekem jólesik. Amikor van kedvem felveszem és beletojok, belehugyozok. Ez nem azt jelenti hogy ne tudnám visszatartani és a wc-ben elintézni. Amikor bármilyen okból nem alkalmas, akkor nyilván nem csinálok ilyet.
Gyerekkoromban voltam sokáig bevizelős. Akkor bőven iskolás koromban is kellett éjszakára pelenka. Muszáj volt, hogy az ágyat ne áztassam szét. Egyszerűen nem ébredtem fel rá, hogy kell, csak mikor már késő volt és csurom víz volt körülöttem minden. Még 13-14 éves korom körül is előfordult. De aztán kinőttem. Lehet emiatt maradt meg ez a szokásom.
22-es vagyok. Nálam nem túl sűrű ez a dolog. Most nyáron pl. egyáltalán nem csináltam, nem volt hozzá kedvem. Így nem izzadtam bele. Utoljára valamikor tavasszal volt rajtam pelenka. Évente pár alkalom van, hogy kedvet kapok hozzá.
"Éjjel és nappal is."
Éjszak ágyban is próbáltam pelenkába vizelni, de nekem nem megy. Akármennyire kell és próbálom erővel benyomni, nagyon nehezen indul meg és akkor is csak cseppek. Eleinte nappal nadrág alatt pelenkába is így voltam ezzel eleinte. De ehhez valahogy idővel hozzá tudtam magam szoktatni, hogy el tudjam engedni.
Én is ritkábban hordom melegben.
Éjszaka meg kellemes.
Eleinte nekem is nehezen indult meg a pisi, nadrágban és pelenkában is. Gondolom azért, mert az agyunk nem engedi, mivel nem szokványos egészséges felnőttnek bevizelni. De meg lehet tanulni ezt is és akkor már élvezhető!
"Gondolom azért, mert az agyunk nem engedi, mivel nem szokványos egészséges felnőttnek bevizelni."
Azért érdekes ez, mert az evolúciónkban, amióta nadrágot hordunk, az az utolsó egy-két pillanat. Előtte sokkal több idő telt el, amikor ott és akkor engedtük el, ahol éppen voltunk. Fura, hogy ilyen rövid idő alatt ez így berögzült.
27#
Ezzel egyetértek. Tényleg fura.
Mint az is, hogy egyes emberek megszólják azokat, akik szeretnek bepisilni pelenkába, vagy akár nadrágba is. Pedig ennél sokkal durvább dolgok is vannak.
"...egyes emberek megszólják..."
Ez szerintem ugyanolyan magánügy, mint hogy ki kivel/mivel mit és hogyan csinál a hálószobájában. Nem kell reklámozni.
Egyértelmű hogy nem kell reklámozni és magánügy.
De vannak helyzetek amikor kiderül, vagy éppen valakiben megbízol és elmondod. Velem mindkettő megtörtént.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!