Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki hord pelenkát csak úgy ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hord pelenkát csak úgy ?

Figyelt kérdés

#pelenka #Pelusod
2024. júl. 30. 22:39
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Függ a pelenkától, de igen fel tud. Szerintem én is bele szoktam engedni annyit. Gumibugyi mindenképp ajánlott, és nem lesz gond.
aug. 20. 14:08
 12/55 anonim ***** válasza:

Van,

Beszélgetnék pelenkás lánnyal.

aug. 20. 14:19
 13/55 anonim ***** válasza:

"Gumibugyi mindenképp ajánlott"

Ilyen melegben, amikor az ember amúgy is izzad mint a ló, nem fülledsz be a gumibugyogóba?

aug. 21. 07:09
 14/55 anonim ***** válasza:
Én is hordom, nagyon praktikus és hihetetlen nedvszívó pelusok vannak már felnőtteknek, biztos hogy azért gyártják mert van is rá igény. Most például egy 11000 ml-esnek mondott van rajtam reggel óta, annyit valóságban biztos nem bír, de nem mostanában fog kelleni cserélni pedig rengeteg folyadékot iszok.
aug. 23. 13:50
 15/55 anonim ***** válasza:
Te miert hordod?
aug. 23. 18:22
 16/55 anonim ***** válasza:
Én bele is tojok. Jó érzés úgy kinyomni a barnamacit, hogy közben jönnek-mennek körülöttem az emberek és nem is sejtik mi történik velem közben. :)
aug. 25. 14:24
 17/55 anonim ***** válasza:

14:24: Hogy jó érzés azt elhiszem de nem zavar a takarítás mikor így mindened olyan lesz? Nincs nagyon büdi körülötted? Vagy hogy oldod meg?

Nem akarok ítélkezni mert én is pelusos vagyok de csak bepisilésre, macit nem szeretem mert rohanni kell cserélni.

aug. 25. 14:37
 18/55 anonim ***** válasza:
De zavar. Nem naponta csinálom. A csomag megy a kukába, én meg lezuhanyzok utána, az alap. És nem akkor csinálom, amikor hasmenésem van. Normál állag esetén semmi szag nem jön ki. Gondolom húgyszagod sincs, mikor te beleakciózol. Meg nyilván nem abban ücsörgök egész nap.
aug. 25. 19:53
 19/55 anonim ***** válasza:
Es ha reggel jon rad a szarhatnék?
aug. 25. 20:33
 20/55 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Nincs székletinkontinencimám és nem vagyok 0-24-ben pelenkában. Akkor visszatartom és amint van rá lehetőségem, kiengedem a wc-be.
aug. 26. 06:37
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!