Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon erre a nőre/lányra hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon erre a nőre/lányra hány férfi mondaná hogy köszi de nem, mert nincs semmi mellé?

Figyelt kérdés

[link]

És vajon hány nő utasitott vissza vagy alázott meg férfit a kisebb méretű nemi szerve miatt?

2024. júl. 27. 18:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom ezt a "bordából szoptatás könnyedén" elméletet úgy kreáltátok hogy közben életetekben nem szoptattatok ugye?

Vagy nem túl kicsi mellekkel?

Nem baj, én már azért jóval több (csajt) szoptattam a kis rombolómmal mint a itt bármelyikőtök is a bordájából (csecsemőt)

De azért elég lelombozó tud lenni mikor a melleim nagyobbak a nőhöz képest. Nyilván ennek is oka van hogy így látom

2024. júl. 28. 08:28
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább a feje nem tetszik. Olyan mint egy kivénhedt wishes Jeffree Star.

Nem pasi, vagy nem pasi volt korábban? Nagyon férfias a feje

2024. júl. 28. 08:52
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

34, 41

Ja hogy kicsi a micsodád. Elnézést kérünk a traumád miatt, de neked ez valami extrém agyhiánnyal is párosul. Ne égesd már a normálisabb kisméretű pasikat mert kifutnak a világból hogy veled azonosítják őket.

Ha nagy a melled mint pasi, az elég ciki, edzegessél, ne egyél annyit és nem lesz csöcsöd, az meg hogy kinek milyen női mellek tetszenek, teljesen egyéni, de hogy a szoptatással nem függ össze az biztos, ezt a témát elegedhetnéd.

2024. júl. 28. 09:05
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem kisfarkú pasi nem kell.

Lehet lepontozni, nem érdekel.

2024. júl. 28. 10:19
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

"Lehet lepontozni"

Úgy birom ezt a szöveget!

Mindig akkor írjátok ezt ki mikor pontosan tudjátok hogy itt a csajok a csillagos egekig sz.pkodjátok fel egymást, akarom mondani pontozzátok

Szóval tudjátok hogy felpontozzák a választ, de azért kiírjátok hogy nem így lesz, inkább csak felhívjátok a csorda figyelmét hogy mire kell nagyon pontozni

"Ja hogy kicsi a micsodád"

Hát nem egészen, eddig akikkel voltam átlagosnak mondták, amit írtam róla nem több vicces metafóránál.

Amúgy ha annyira kicsi volna mint amennyire a kérdést ihlető csaj melle, akkor azért elég csúnya mikropénisz lenne, de szerencsére messze van attól a szégyenletes mérettől. Nem mintha nektek közötök volna hozzá persze

2024. júl. 28. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!