Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon erre a nőre/lányra hány férfi mondaná hogy köszi de nem, mert nincs semmi mellé?
És vajon hány nő utasitott vissza vagy alázott meg férfit a kisebb méretű nemi szerve miatt?
Szerintem bőven szexi ugyan olyan nőies a kismellű nő ez olyan kinek mi lehet valaki a szőkéket szereti valaki a vöröst.
Nah ha egy nőnek kicsi a melle teljesmértékben kitudja elégìteni a pàrjàt de ha egy pasinak kicsi a pénisz az nem tudja ugyan ìgy. Max nyelvel de teljes értékű szexualitàst nem tud adni és ez tény. Mondom ezt kis méretű pasiként (sokszor férfinek sem érzem magam ezt egy jól kinéző kismellű nő nem érezheti mindig nőnek érzi magát)
Ne húzzunk már párhuzamot a mellméret és a farokméret között. A mell olyan “kiegészítő”, mint mondjuk a férfiakon a kockahas, jó, ha van, de az se baj, ha nincs. Egy megfelelő méretű farok nélkül viszont élvezhetetlen a szex, sokkal fontosabb szerepe van a szexben, mint a mellnek. Ez van.
Amúgy én vékony, sportosan formás, kismellű nő vagyok és mindig rengeteg pasi tapadt rám. És többségében sportos meg jóképű pasik. Önmagában nem a mellméret számít, hanem az összkép (arc, alak, popsi, bőr, haj stb).
#7 „Nah ha egy nőnek kicsi a melle teljesmértékben kitudja elégìteni a pàrjàt de ha egy pasinak kicsi a pénisz az nem tudja ugyan ìgy.”
Viszont egy kismellű nő nem tud annyi tejet termelni, így a leendő gyerek rá van kényszerítve egy alternatív táplálási megoldásra. Ellenben pici pöcörővel is lehet gyereket nemzeni. 😅
Ennyi ésszel te hogy vagy még életben? A mell a terhesség alatt megnő és kismellű nők is tudnak ugyanúgy szoptatni🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!