Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon erre a nőre/lányra hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon erre a nőre/lányra hány férfi mondaná hogy köszi de nem, mert nincs semmi mellé?

Figyelt kérdés

[link]

És vajon hány nő utasitott vissza vagy alázott meg férfit a kisebb méretű nemi szerve miatt?

2024. júl. 27. 18:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
71%
Ezt az úgymond kis méretű nemi szerv miatti elutasítást hogyan kell elképzelni? Átlát a ruhán, vagy pedig már volt szex közöttük, és ezt követően?
2024. júl. 27. 18:57
 2/45 anonim ***** válasza:
52%
Egy nő sokszor hallja életében, már gyerekkorában is a férfiakat beszélni egymás közt, vagy férfi-női társaságban vegyesen, hogy elöl deszka, hátul léc. Tudják ők jól, mire kifejlődik a mellük, hogy az elöl deszkákat lenézik meg kiröhögik.
2024. júl. 27. 19:05
 3/45 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy nekem az a benyomásom, hogy a férfiak, akik elvárják a nagy mellet, általában kifinomulatlan bunkók. Vagyis én személy szerint azt, hogy nekem nincs nagy mellem, kifejezett előnyként élem meg.
2024. júl. 27. 19:09
 4/45 anonim ***** válasza:
68%
én rámondanám, de nem a mellmérete miatt.
 5/45 anonim ***** válasza:
4%
Egy kisfarkú pasival jól összeillik egy kismellű nő.
 6/45 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem egyáltalán nem releváns a mellméret, ha ilyen popsi van egy lány alatt.
2024. júl. 27. 19:18
 7/45 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem bőven szexi ugyan olyan nőies a kismellű nő ez olyan kinek mi lehet valaki a szőkéket szereti valaki a vöröst.

Nah ha egy nőnek kicsi a melle teljesmértékben kitudja elégìteni a pàrjàt de ha egy pasinak kicsi a pénisz az nem tudja ugyan ìgy. Max nyelvel de teljes értékű szexualitàst nem tud adni és ez tény. Mondom ezt kis méretű pasiként (sokszor férfinek sem érzem magam ezt egy jól kinéző kismellű nő nem érezheti mindig nőnek érzi magát)

2024. júl. 27. 19:19
 8/45 anonim ***** válasza:
77%

Ne húzzunk már párhuzamot a mellméret és a farokméret között. A mell olyan “kiegészítő”, mint mondjuk a férfiakon a kockahas, jó, ha van, de az se baj, ha nincs. Egy megfelelő méretű farok nélkül viszont élvezhetetlen a szex, sokkal fontosabb szerepe van a szexben, mint a mellnek. Ez van.

Amúgy én vékony, sportosan formás, kismellű nő vagyok és mindig rengeteg pasi tapadt rám. És többségében sportos meg jóképű pasik. Önmagában nem a mellméret számít, hanem az összkép (arc, alak, popsi, bőr, haj stb).

2024. júl. 27. 19:22
 9/45 anonim ***** válasza:
5%

#7 „Nah ha egy nőnek kicsi a melle teljesmértékben kitudja elégìteni a pàrjàt de ha egy pasinak kicsi a pénisz az nem tudja ugyan ìgy.”

Viszont egy kismellű nő nem tud annyi tejet termelni, így a leendő gyerek rá van kényszerítve egy alternatív táplálási megoldásra. Ellenben pici pöcörővel is lehet gyereket nemzeni. 😅

2024. júl. 27. 19:25
 10/45 anonim ***** válasza:
93%

Ennyi ésszel te hogy vagy még életben? A mell a terhesség alatt megnő és kismellű nők is tudnak ugyanúgy szoptatni🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2024. júl. 27. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!