Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon erre a nőre/lányra hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon erre a nőre/lányra hány férfi mondaná hogy köszi de nem, mert nincs semmi mellé?

Figyelt kérdés

[link]

És vajon hány nő utasitott vissza vagy alázott meg férfit a kisebb méretű nemi szerve miatt?

2024. júl. 27. 18:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
9%

Bocs de akinek már akkora "melle" van mint a videóban (tehát akkora mint egy nem kisportolt átlagos testalkatú férfinek!) annak kizárt hogy elegendő teje legyen a szoptatáshoz, mert egyszerűen nincs ott semmi kapacitás.

Ráadásul nőni sem tud akkorát, mert a semmiből már nem nő ki rendes mell, azért kell hogy legyen valami alap is.

Szóval kötve hiszem én azt a mell nélkül is jön a tej teóriát, mert egy minimális méret azért kellene hozzá

2024. júl. 27. 22:34
 32/45 anonim ***** válasza:
46%
Semmi gond a csajjal én nekem tetszik.
2024. júl. 27. 22:36
 33/45 anonim ***** válasza:
82%
Attól hogy neked 20 dioptriás szemüvegre lenne szükséged ahhoz hogy észrevegyél egy mellet, attól még a nem gyengénlátók észlelik hogy ott van a lánynak a póló alatt. És az anyatejhez az a lényeg hogy ott legyen a mellbimbó, a tejmirigyeket megoldja a természet a bőr alatt, nyugodj meg. Nem kell hozzá extrémen dudorodni. Akinek nagy a melle annak a zsír több ott, nem a mirigy. De te baromi lusta vagy hogy még a google-t se vagy képes megnyitni.
2024. júl. 27. 22:39
 34/45 anonim ***** válasza:
25%
Gyakori..., ahol a nők még bordából is tudnak szoptatni, de a férfit egyből lenézik, ha a farka nem nagy. 😅😂🤣
2024. júl. 28. 00:03
 35/45 anonim ***** válasza:
68%
Nem a nagy farok a lényeg, kis farokkal is- megfelelő méretű lyukba helyezbe persze- lehet élményt szerezni, csak használni kell tudni. Aki a kicsit nem tudja használni, az a naggyal sem tudna mit kezdeni úgysem. A nők nem a méretet nézik, hanem a hozzáállást a dolgokhoz.
2024. júl. 28. 00:06
 36/45 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nincs jó alakja, egyszerűen csak vekony. Izomzat semmi nincs rajta, az ilyen nadrágban mindenkinek kerek segge van, ő meg még pucsít is.

És tényleg elég kielt feje van, ilyen tipikus dohányzó, szoliban vagy dohány boltban dolgozónak tűnik. Nem sok férfi ismerősöm van, akinek ez a típus tetszik. (Nőként írok).

2024. júl. 28. 00:53
 37/45 anonim ***** válasza:
37%
Eleve a sok tetkó meg piercing szerintem elég gusztustalan egy nőn.
2024. júl. 28. 01:44
 38/45 anonim ***** válasza:
64%
Valakinek ez jön be, meg a tetkó és a piercing. Páromnak pl kizáró ok lenne.
2024. júl. 28. 02:10
 39/45 anonim ***** válasza:
87%

[link]

"Általánosságban elmondható, hogy a mell mérete nem befolyásolja a tejtermelési vagy szoptatási képességet. A kis mellben is van elég tejmirigy, míg a nagy mellben csupán a zsírszövet lehet túlsúlyban."

[link]

"Women of all sizes, with large or small breasts, can successfully breastfeed. The size and shape of your breasts have nothing to do with how much milk you will make."

Nem értitek, fogyatékosok?

Lusták vagytok utánaolvasni?

Nem, nem tudjátok a szánalmas, csoffadt pöcsötöket párhuzamba állítani, a kismellű nők szoptatási képességével. Akármennyire is szeretnétek.

2024. júl. 28. 02:37
 40/45 anonim válasza:
88%

Szokásos incel vergődés, lapozzunk. Nem a mellméret alapján kell egy nőt meghatározni. Nincs melle, és? Attól miért kevesebb, mint nagymellű társai? Ezért fogtok egyedül megrohadni, mert hiába tetszik valaki, egyből jöttök, hogy jaaaj, nincs melle, oá.... Mint egy csecsemő. Meg nem is azt nézitek, hogy amúgy egy hullámhosszon vagytok.

Soha nem utasítottam el férfit kisebb méret miatt. Sőt, a férjemnek is kicsi, most gondolom meghasonulsz igaz, kérdező?

2024. júl. 28. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!