Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolatban lennél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban lennél szex rabszolga?úgy értem,hogy mindig az és úgy van,amit a férfi akár,és csak különleges alkalmakkor ha neki úgy tetszik lenne neked is olyan,ami jó?Kérdezte az elején,hogy elfogadom- e így,tuti,H nem zavar,mondtam,H nem,de

Figyelt kérdés
néha elgondolkodok,hogyha megteszek mindent,akkor miért nem kapok kedvességet. A szex egy játék,de azon túl nő vagyok,és jólesne törődés,kedvesség. De hogy ő ilyen,és nála ez a kedvesség. Ha jobban alkalmazkodok,akkor jobban kimutatja,hogy esetleg szeret,de ha bajom van,akkor elmenekül.
2024. júl. 6. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kuka ez az ember.
2024. júl. 6. 09:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a formában nem. Erősen szubmissziv vagyok de ez igy nem az ami belefér. A bdsm alapú párkapcsolat ALAPJA a bizalom és a sub akaratának teljes odafigyelése,megértése. Olyan nincs hogy a domináns bármit megtehet amit a sub nem akar,az meg csak tűr. Az nem bdsm,az bantalmazas
2024. júl. 6. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen, abban a pillanatban, hogy ebbe beleegyeztél, elvesztetted a tiszteletét. Semmi gond azzal, ha két embert az ilyesfajta játék beindít hálószobán belül, csinálják, amikor csak jólesik, de onnan, a hálószobából nem juthat ki! Nem terjethetne ki a mindennapi életre, főleg úgy nem, hogy szemmel láthatóan neked ez így nem jó.
2024. júl. 6. 09:45
 4/10 A kérdező kommentje:
2: nem a szexszel van a problémám,csak néha nekem is lehetne az,hogy kedvez egy- két dologban. Így az jön le nekem,hogy egy önző személy. De ami jobban bánt,hogy bunkó sokszor a napi életben és szerintem egy nővel nem így kell bánni. Kérdeztem,hogy azért ilyen- e velem,mert a szexben alkalmazkodok hozzá és ezért érzi azt,hogy nekem a szar bánásmód is jó? Azt mondta,hülyeség,amit beszélek.
2024. júl. 6. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
TE jó isten. Szerinted egy ilyen ember, aki ennyire nem becsüli a másikat, valszeg empátiája sincs, mégis miért adna kedvességet?? Mégis mit vársz?? Mit képzeltél?? Miért mondtál igent?? Baj van a fejedben, te sem értesz más emberekhez, és úgy vársz el szeretetet, hogy abban a kapcsolatban amiben vagy erre semmi realitás nincs. Menj el pszichológushoz basszus, mert senki nem tanította meg neked, milyen egy egészséges kapcsolat!
2024. júl. 6. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen felállásba eleve bele se mentem volna, de ha mégis (mondjuk kíváncsiságból), majd jelzem, hogy ez nekem így nem jön be, ne csináljuk, és a pasit ez nem érdekli, akkor instant kuka.

Amit itt felvázoltál, az a tökéletes használati utasítás a "hogyan csináljunk magunkból lábtörlőt" projekthez.

2024. júl. 6. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Így nem. Egy kapcsolat lényege (bármilyen is legyen), hogy mindkét fél megelégedésére szolgáljon. Az nem lehet jó, ha csak az egyik fél igénye teljesül.
2024. júl. 6. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak kihasznál, mert hagyod. Visszaél azzal, hogy ilyen vagy. Ezerszer jobbat is kaphatnál bármelyik pillanatban.
2024. júl. 6. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Ha szexrabszolga, akkor ez van.

Ha párkapcsolat, akkor figyel a másikra.

Ha bdsm, akkor tudni kell, a szub mit élvez.

Dom férfi

2024. júl. 6. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:

"néha elgondolkodok,hogyha megteszek mindent,akkor miért nem kapok kedvességet."

Azért, mert a rabszolgáját senki sem becsüli. (Cicero)

2024. júl. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!