Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 múltam és még nem voltam igazi párkapcsolatban várjak valaki különlegesre megint, vagy ne? /F
Figyelt kérdés
Nem olyan vagyok, hogy nekem sose jön össze semmi, elég sok lánnyal "kavartam" már, de csak buli szituációkban, ha nem is mindig az alkohol miatt, de akkor is szombat este pl. Egyetlen kivétel volt, megismerkedtünk, ugyanígy egy szombaton csók meg minden happy, azután még többet beszélgettünk, találkoztunk stb, de aztán kiderült, hogy neki ez inkább nem. Ez nagyon szarul esett, ezután még többször is próbálkoztam, de semmi, igaz közben nagyon jó barátok lettünk, de én mindig többet akartam. Ez egy éve volt, most kb 1 hónapja van valakije, de mi még mindig jóban vagyunk, mint barátok. Ez az egész nagyon sok tapasztalattal, de rengeteg fájdalommal is járt, de úgyahogy túl vagyok rajta, mondjuk nemtudom mi lenne, ha nem lenne a barátja. Mindegy, ezen kívül voltak mások, de senki ennyire azóta nem fogott meg. Most is az egyik csak egyfolytában írogat, szép is, de nem fog meg, hiányzik az a valami, ezért nem megyek bele semmibe vele. Egyébként nem nézek ki rosszul, sportos vagyok, kicsit izmos is, értelmes, gitározok, verseket/dalokat írok, szeretek olvasni, de szoktam nagyondurván bulizni is, sok mindent ki akarok próbálni, kb egy művészléleknek kategorizálom magam (meg egy grafológus is engem... Meg mások is:D). Ezzel csak azt akarom, hogy szerintem nincs hátrányom, egyszerűen senkiben nem találok olyat, amit abban az egyben és így más nem is kell. A hozáállásom rossz, vagy várjak és jön még ilyen? (esetlet várjak rá, hogy legyen megint egyedül...?)2013. ápr. 3. 02:24
1/6 anonim válasza:
Haver! Ha ezt 40-50 évesen produkálod, akkor érthető a problémád. De tulajdonképpen még nagykorú sem vagy. Előtted az élet. Ugorj fejest bele és ne sajnáld, ne sajnáltasd magadat. Gyorsan tedd túl magadat az első szerelmeden.
3/6 anonim válasza:
Dugd meg azt a lányt, aki először hagyja. 18 előtt elveszíteni egy fiúnak a szüzességét presztízs kérdés.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez a korunk hülyesége.. presztízs kérdése????!!!
A szerelem ennél sokkal több, már, ha hagyod, hogy több legyen egy kefélésnél... az első kapcsolat (vagy akár dugás) meghatároz egy életen keresztül.
5/6 anonim válasza:
mellesleg az előző: 18/L jól kinézű, intelligens lány és 16-17 évesen kortársai csesztették, hogy miért nem fogok valakit, miért nem volt kapcsolatom ilyen adottságokkal.. 17,5 évesen betoppant az akinek kellett..
6/6 anonim válasza:
és ha művészlélek vagy akkor ne menj a birka tömeggel... várd meg a többet,az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!