Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a párkapcsolata egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SeriousGirl kérdése:

Milyen a párkapcsolata egy pánszexuális férfi és egy demiszexuális nőnek?

Figyelt kérdés

Ebben a "fúzióban" nem találtam semmilyen információt, és nem vagyok otthon annyira a témában.

Most vagyok először ilyen helyzetben, és tanácstalan vagyok.

Fontos nekem a párom, és én is neki, csak kissé bonyolulttá teszi az ő oldala a párkapcsolatunkat, ami elég friss még, pedig mindent meg tudunk beszélni, a lehető legkényelmesebb témákat is. Ő nagyon racionális típus, nem feltétlenül van tudatában annak, hogy esetleg pánszexuális lehet, de azok alapján, amiket mondott magáról, elég sanszos : inkább jellemeket, kisugárzást részesít előnyben, a nemeket nem figyeli, velem ellentétben, aki hetero és nagyon érzelmes. Mindketten magányt kedvelő emberek vagyunk, de egymásra jobban odafigyelünk, mint magunkra, szeretünk mély beszélgetéseket folytatni, van érzelmi/lelki kötelék közöttünk, ami nagyon erős. Viszont, én látom benne a férfit, különben nálam nem is működne, de ő másodlagosan látja bennem a nőt, de neki ez nem számít.

Egyiküknek sem prioritás a testiség, pedig volt már közöttünk pár alkalom és működött, pedig vannak aszexuális vonásaink is.

Félek, hogy elveszítem őt, nem tudom, elmélyül-e jobban ez később vagy nem fog működni. Ő maradna az életemben, bármilyen módon, ha szakítanánk, de én ezek után nehezen tudnék mellette maradni, nekem nem menne.

Nem azért, mert nem fogadom el, de rossz érzés a tudat, hogy esetleg más pasit is számításba venne, ha olyan lenne, mint én.

Azt mondta elég csekély az esély erre, de sosem lehet tudni. Hozzám ragaszkodik.

Én 31 éves nő vagyok, ő 35 éves férfi.

Aki pánszexuális/demiszexuális/aszexuális, kérlek segítsetek kicsit. Mi a véleményetek?

Akit viszont nem érdekel vagy egyenesen taszít a téma, ne itt trollkodjon vagy tegyen trágár megjegyzéseket.

Tiszteljük meg egymást.

Köszönöm.

júl. 3. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9 én a teljes egészet tartom jelentősnek, szeretek nő lenni és szeretem, ha szeretik, hogy nő vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy csak a puncit látja bennem. És természetesen a lényem többi része (hogy milyen zenét szeretek stb), azért nem került általam kiemelésre, mert az természetes, hogy fontos legyen annak, aki párkapcsolatra hajtja a fejét velem. Mivel az is a lényem része. :D szóval nalam fontos, hogy lássa bennem a nőt is, ezt megértem a kérdezőnél. Nekem tényleg együtt működik a kettő, hiszen a személyiségem és a nőiségem a lényem része.

Viszont ami ellnenszenves volt tőled, az az, hogy engem gyanúsítottál a lepontozással.

júl. 5. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!