Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30+ férfiak, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ férfiak, szerintetek hanyadik randin ideális az első szex?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetre gondoljatok, amikor nem az interneten ismerkedtek, hanem "élőben" ismeritek meg a nőt (barátok által, boltban, kávézóban stb.). Tehát már láttátok egymást, beszélgettetek, majd randira hívjátok, komoly kapcsolat kialakulása reményében.

Innentől kezdve neked hanyadik randin lenne ideális az első szex?

(Tudom, hogy nem ettől függ a kapcsolat, nem is ez most a lényeg. Olvastam itt több férfi korábbi válaszát, miszerint kell nekik is a szimpátia és érzelem kialakulása, mielőtt lefekszenek mással. Emiatt a kérdés.)

A kérdés inkább a 30 feletti férfiakhoz szól!

2023. okt. 20. 14:59
A kérdező szavazást indított:
1. randi
2. randi
3. randi
4. randi
5. randi
6-10. randi
Több, mint 10 randi után
36 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Nem randizok. Agyi szintem 14-6.
2023. okt. 20. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Már aznap mikor megismerem
2023. okt. 20. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, mikor eljuttok arra a szintre, hogy nem számoljátok a randikat.
2023. okt. 20. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
14%

egy igazi férfi mindig készen áll a bevetésre, ez nem a pasin múlik soha a nő dönt.

Hallottam olyanról hogy a csaj annyira ki volt éhezve hogy gumi nélkül bele ült a f* már az első randin, vannak olyan esetek hogy hónapok telnek el ez változó de a pasinak készen kell állnia mindi!

2023. okt. 20. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Nincs erre sablon, de én úgy érzem kb. 5-10 randi után, aztán amit hoz a szikra meg a kémia! 🤣
2023. okt. 20. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő is szerintem, mert nem mindegy, közben mikor mennyit beszéltek, mennyit tudtok találkozni. Értem ez alatt, hogy volt barátnőm akivel eleve hetente-kéthetente fért bele egy-egy nap, így nyilván nem szívesen vártam volna 5-10 alkalmat.

Ellenben van akivel bármikor össze tudtunk futni munka után is, eleve úgy indítottunk, hogy akkor randi ismeretlenül, szóval fura is lett volna, ha hamar megtörténik.

2023. okt. 23. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi több magam nézve férfiként első 2 "randin" ami inkább csak találkozás, közös program volt még csókot sem adtam. A 3. közös program végén csattant a csók a következőkön már több volt.
2023. okt. 23. 20:28
 8/9 anonim válasza:
100%

Én magam is demiszexuális vagyok, azaz közeli ismeretségre, teljes bizalomra van szükségem, hogy működjön a szex. Ennek ellenére nehéz válaszolnom a kérdésre. Ha közeli barátok voltunk, mielőtt randizni kezdtünk, akkor már a 2-3. alkalom után sem volna ellenemre. Ha új ismeretség, akkor ahogy a 3-as válaszoló mondja: amikor már egymás életének részei vagyunk, és nem számoljuk a randikat.

F/40

2023. okt. 25. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem olyan 4. randi után. Kell hogy megismerjem a nőt hogy kialakuljon a szimpátia. 39/f
2023. nov. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!