Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aszexuális lányok, nők, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lányok, nők, ti benne lennétek kapcsolatban nem-aszex pasival úgy, hogy néha a fizikai vágyai kiélése miatt engedéllyel félrelépne?

Figyelt kérdés
De érzelmileg csak ti lennétek neki. <3
2023. dec. 5. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10 haha na igen XD gyereknemzés céljából megoldja a dolgokat, az ő szavaival élve.
szept. 19. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem rossz , sőt igen érdekes ez a kérdés .
szept. 25. 18:21
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Neked tényleg tetszene ez a dolog?
szept. 28. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog. De azt nem értem benne, hogy akkor miért aszexuális nővel van kapcsolatban, ha szexre van igénye?

Mert azt mondjuk megérteném, hogy egy pasas végzetesen beleszeret valakibe, akiről kiderül, hogy aszex, és eztán félrejár kufircolni, de így nem találom benne a lényeget, hogy direkt aszex partnert keres valaki, hogy mellette lehessen szexparntere.

Nekem nem lenne ezzel gondom. Inkább menjen máshoz, mint hogy engem akarjon rávenni bármiféle szexuális tevékenységre.

okt. 11. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:
14 látod már maga a szó hogy “kufircolni” élet nekem ahhoz hogy soha ne akarjak ilyet csinálni
okt. 11. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Az aszexuális nők még aszexuális férfiakkal sem akarnak együtt lenni én azt látom.
okt. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!