Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti élnétek olyan kapcsolatban amiben "legálisan" tarthattok szeretőt?
Helyzetfüggő.
Egy új kapcsolat elején, amikor még nem köt össze semmi és nem vagyunk elkötelezve nem mennék bele ilyesmibe. A férfiak territórikusak, normál esetben nem osztoznak a nőjükön. Vagyis nem sokat jelenthetek egy olyan férfinak, aki csak úgy önként bedob a "közösbe".
De egy több éves, évtizedes, rég kihűlt házasságban, ahol az egész életünk összeköt minket a vagyontól, a lakáson és hiteleken, át a megszokásig, kényelemig és a közös gyerekekig, ott akár jó alternatív megoldás is lehet.
Igen.
De ez nem jelenti az h elenek is a lehetosseggel
Inkabb csak az tetszenne h nem vagyok ebben sem korlatozva a masik altal.
Az emberek fele félrelép úgy, hogy nem engedik meg a szeretőt. Akkor, szerinted mennyire örülnének neki sokan?
Túlzottan sok embertől itt ne várj őszinte választ.
Nem, mert nem tudnám a szeretőt kihasználni. Max ha besegítene a gyereknevelésbe, takarításba, akkor hasznos is lehetne.
De az eddigi tapasztalataim alapján, mindig én voltam a kevesebb étvágyú, illetve ha volt olyan periódus amikor nem tudtunk együtt lenni, akkor a bal kezemmel is tökéletesen beértem. Nekem a szex nem központi kérdés.
Szerintem akinek engednie kéne a szeretőt az inkább én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!