Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed életed első olyan szerelmedről, akivel komoly kapcsolatod volt?
Érdekes ez az első szerelem téma.
Sokan mondják, ha felbukkan, megrengetheti az ember világát, feldúlhatja a sokéves, boldog házasságot is.
De ezzel nem értek egyet.
Az én első szerelmem nem tudna bezavarna a jelenlegi kapcsolatomba, pedig 3 évet jártunk.
Bár én voltam a szakító fél. Ilyen esetben azért ez nem meglepő. Bár van, aki megbánja a szakítást, tudom.
Ki tudja, lehet én be tudnék zavarni az ő sokéves házasságába a későbbi időkben? Kötve hiszem.
És ez a veszély amúgy sem fenyeget, hisz eszem ágába sincs "bezavarni" neki.
Szerintem soha többé az életben nem fogunk találkozni. Hisz mindketten külföldre mentünk, és nem ugyanabba az országba.
Sok mindenben ideális volt abban a kevés dologban amiben nem,el kellett volna néznem neki. Igazából csak az a baj magasra tette a lecet. Én pedig sajnos kevés vagyok az igényeimhez képest.
Sokaknál tapasztaltam,az első szerelemével sokáig van az ember,aztán kalandozás végül sokkal kevesebb járás után esküvő.
#8:
Írod: "Sokaknál tapasztaltam, az első szerelemével sokáig van az ember, aztán kalandozás, végül sokkal kevesebb járás után esküvő."
Igen, ilyen szerelmi életút előttem is ismert. De vajon mi van, ha a kapcsolatban az egyik fél az első szerelmét tiszteli a másikban, a másik fél pedig a kalandozást követő komoly kapcsolatát? Vajon lesz-e házasság, vajon együtt maradnak-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!