Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aszexuális lányok, nők, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lányok, nők, ti benne lennétek kapcsolatban nem-aszex pasival úgy, hogy néha a fizikai vágyai kiélése miatt engedéllyel félrelépne?

Figyelt kérdés
De érzelmileg csak ti lennétek neki. <3
2023. dec. 5. 12:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg talán. Lehet mégsem bírnám.
2023. dec. 5. 13:06
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Aszexuális csak aszexuálissal tud működni igazán.
2023. dec. 5. 13:10
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Van aki benne lenne, mert nagyon szeretne már kötődni. Viszont ilyen "hirdetés" útján nem fogod megtalálni.
2023. dec. 5. 13:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de iszonyatosan kevés.
2023. dec. 5. 13:55
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Bro' minek akarsz ehhez aszex nőt? Nem lenne korrektebb, egyszerűbb ha simán nyitott kapcsolatban lennél valakivel?
2023. dec. 5. 14:03
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Nekem volt teljesen aszex barátnöm. Nem félrelépés volt a megoldás, hanem engedett mindenfélét, söt amit kértem azt aktivan csinálta is. Nekem csak azt kellett tudomásul vennem, hogy közben ezt nem élvezte. Egyébként nagyszerü partner volt!
2023. dec. 6. 00:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Ilyet keresek de úgysem fogok találni

2023. dec. 13. 02:30
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Miért emelted ki a kérdést? Abban reménykedsz, találsz egy aszexuális nőt itt, egy ilyen kérdés alapján?

Az én nejem régen nem volt aszexuális, azzá vált két szülés után. De a megcsalást fájónak érzi, annak ellenére, hogy pár éve kimondta, ott és úgy oldom meg a vágyaimat, ahol akarom, csak őt hagyjam békén. Házasságunk egyfajta lakótársi viszonnyá alakult. Lényegében csak a gyerekek, alakhatás és a megélhetés miatt vagyunk még egy fedél alatt. Fél éve kimondtuk, válni akarunk, de még nem létünk ebbe az irányba. Ő nem akarja, inkább én érzem egyre nagyobb tehernek, börtönnek a helyzetet. Nem olyan idilli állapot ez, mint képzeled!

Becsületese férfi/nő nem csalja meg a párját, még ha az aszexuális is. Tehát, folyamatos stresszt jelent egy olyan kapcsolat, ahol az egyik félnek van szexuális igénye, a másiknak nincs!

2024. aug. 11. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm aszexuális. Mindent megpróbáltunk, de mindig is az volt és az is marad. Én így is szeretem, szex nincs. Mégse fordult meg sose a fejemben, hogy elhagyjam. A személyiségét szeretem, a lelkét, az önzetlenségét, és nem tudnék mást elképzelni a gyerekeim anyjának majd.
szept. 12. 20:18
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
9 hogy akartok gyereket csinálni? 😂
szept. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!