Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tönkremehet emiatt a kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkremehet emiatt a kapcsolatunk? Igaza van, vagy türelmesebbnek kéne lennie?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, ő 23/F, én 19/L vagyok. Nagyon szeretjük egymást, nagyon durva vonzalom van köztünk, nem bírom, hogy ne érjek úgy hozzá. Viszont szűz vagyok, és nagyon félek a szextől. Többször próbálkoztunk már, de sosem engedtem, hogy betegye, egyszer el is sírtam magam. Utsó egy hónapban elég feszültek is vagyunk.

Pár napja beszélgettünk erről, és azt mondta, hogy nagyon dzeret engem, nagyon kíván és ezért a szexmegvonás tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat. Mondta, hogy próbál türelmes lenni, de a vágy miatt nagyon feszült. Én is ezt érzem magamon, nagyon akarok vele szexelni és nagyon kívánom, de valahogy nem tudok ellazulni és félek is tőle. Elveszíteni nem akarom. Tudom, hogy egy 23 éves fiúnak amúgy is vannak igényei.

Tegyem túl rajta magam és menjek bele a szexbe, vagy várjak még? Ha várok, akkor tönkre fog menni a kapcsolatunk? Jogosak amiket monfott nekem?

2023. szept. 24. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
26%

Bántás nélkül mondom, hogy én a fiú helyében menekülnék. 23 évesen már felnőtt, és ha te betegesen félsz a behatolástól, akkor ott nagyon komoly gondok vannak agyban. Ha sikerül is elveszíteni, tele leszel gátlásokkal.

Értem, hogy te erről nem tehetsz, de én önző módon nem vállalnám ezt, a fellángolás meg majd elmúlik.

2023. szept. 25. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!