Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párod potenciaproblémája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod potenciaproblémája mennyire viselte meg a női önbizalmad?

Figyelt kérdés
A kérdés nyilván azokhoz szól, akiknek már volt/van ilyenben része. Szexuális problémák, libidócsökkenés, potenciazavarok. A női önbecsülésed mennyire tette tönkre? Én ebben vagyok és már tükörbe sem tudok nézni, annyira rondának látom magam, mint akihez hozzá sem lehet érni.

2023. szept. 21. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te semmit nem tehetsz erről.
2023. szept. 21. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször ez nem a nő hibája. Próbáltatok már megoldást találni rá, segítséget (orvosi) kérni?
2023. szept. 21. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ez nem a te hibád egyáltalán :)

Az első barátom volt ilyen és hát igen 16 évesen nulla tapasztalattal nyilván magamat hibáztattam, biztos híztam, vagy nem csinálom elég jól a dolgokat... Pontosabban nem is az volt a baj, hogy nem mindig állt fel, hanem hogy emiatt ő érezte rosszul magát és nem szexelt velem, ezért alakultak ki a komplexusok, mert amúgy ő erőltette mindig, amíg nem feküdtünk le, hogy legalább kézzel vagy szájjal csináljunk valamit, nem bírt várni, de amint elkezdtünk szexelni, már egyszer sem kezdeményezett, engem meg visszautasított. Volt olyan, hogy előre megkérdezte, mielőtt átmentem, hogy ugye nem baj, de ma nem akar szexelni. Őszintén szólva ehhez szakítás után 8 év kellett, hogy ne gondoljam magamról azt, hogy szar vagyok az ágyban, sok mindenbe belementem, amibe nem kellett volna, csakhogy bizonyítsam magamnak, hogy nem vagyok rossz. Te ne kövesd el ezt a hibát :) Sosem a nő hibája. Pszichés vagy testi baja van a párodnak. Ki kell vizsgáltatni.

2023. szept. 21. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Arra nem hajlandó mondván, neki nincs semmi baja. Amivel azt érezteti, a gond velem van. De hogy mi, azt sem mondja meg. Nem tudja, ez a válasz mindenre.
2023. szept. 21. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Semennyire. Egy idő után leléptem. Nekem férfi kell, nem olyan, aki hosszabb távon nem tud teljesíteni
2023. szept. 21. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi van? Nekem egyszer volt ilyen pasim, hamarabb otthagytam mint hogy lett volna ideje azt mondani hogy kisnyúl..
2023. szept. 21. 17:41
 7/8 A kérdező kommentje:
A kapcsolat kezdetén minden jól ment. Mióta osszekoltoztunk, azóta vannak gondok.
2023. szept. 21. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk egy-egy alkalomról lenne szó, még csak-csak, de így biztos nem vagy hibás ebben. Vannak amúgy nem vényköteles megoldások is erre :) bár ha nem amiatt nem akarja, akkor passz ...
2023. szept. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!