Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod potenciaproblémája mennyire viselte meg a női önbizalmad?

Ne aggódj ez nem a te hibád egyáltalán :)
Az első barátom volt ilyen és hát igen 16 évesen nulla tapasztalattal nyilván magamat hibáztattam, biztos híztam, vagy nem csinálom elég jól a dolgokat... Pontosabban nem is az volt a baj, hogy nem mindig állt fel, hanem hogy emiatt ő érezte rosszul magát és nem szexelt velem, ezért alakultak ki a komplexusok, mert amúgy ő erőltette mindig, amíg nem feküdtünk le, hogy legalább kézzel vagy szájjal csináljunk valamit, nem bírt várni, de amint elkezdtünk szexelni, már egyszer sem kezdeményezett, engem meg visszautasított. Volt olyan, hogy előre megkérdezte, mielőtt átmentem, hogy ugye nem baj, de ma nem akar szexelni. Őszintén szólva ehhez szakítás után 8 év kellett, hogy ne gondoljam magamról azt, hogy szar vagyok az ágyban, sok mindenbe belementem, amibe nem kellett volna, csakhogy bizonyítsam magamnak, hogy nem vagyok rossz. Te ne kövesd el ezt a hibát :) Sosem a nő hibája. Pszichés vagy testi baja van a párodnak. Ki kell vizsgáltatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!