Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a férjemnek potenciaproblémái vannak?
Szerintem rástresszel az egészre, mert előfordult párszor, hogy nem volt merevedése, akár fáradt volt vagy munkahelyi problémák gyötörték.
Most ez egy körfolyamatot indított el, mert most már benne van a fejében, hogy mi lesz ha megint nem fog tudni teljesíteni, és pont ez miatti aggódás az ami miatt nem tud teljesíteni.
Szerintem, a következőket tedd most:
-állj ki mellette mindenben, biztosítsd arról, bármi történik is akkor is szereted
-legyél vele türelmes
-legyen nagyon hosszú az előjáték
-használjatok potencianövelőt ( csak addig amíg sikerül ebből az ördögi körből kitörni)
Szerintem megéri kitartani mellette és együtt megoldani a problémát, ha minden más jó. Gondolj arra, Te hogy éreznéd magad, ha neked lenne olyan problémád amiről nem tehetsz és ő nem kitartana melletted, hanem el akarna hagyni.
7 év együtt töltött időt nem érdemes a kukába dobni egy olyan probléma miatt ami megoldható.
Hagyj neki egy kis odőt, h ő kezdeményezzen.
Ha nagyon szereted akkor ezért nem fogsz elválni, bár eltudom képzelni, h milyen gáz helyzetben vagy.
Járjon el többször pszichológushoz, ahol ki tudja beszélni magából a gondjait.
Lehet h kap majd vmi stresszcsökkentő tabit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!