Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek az abális szextől. Mi a teendő ilyenkor?
Nyilván kellenek előtte előkészületek, ezt gondolom tudod te is...
Egyébként ha olyan emberrel csinálod aki tapasztalt, vagy ha csak türelmes,képes téged ott is felizgatni, akkor nem kell félni.
Igenis szánjon rá időt a barátod, hogy te is tudd élvezni,hogy el tudj lazulni, és ne félj ettől, és ez nem abból áll,hogy benyálazza a brét, és bevágja egyből.
Ha ő is ilyen akkor lehet jó is az anál!
De☝️ ami nagyon fontos, csak olyan dologba egyezz bele, amit te is szeretnél, pusztán azért, hogy a barátodnak jó legyen, azért ne.
Nyilván kellenek előtte előkészületek, ezt gondolom tudod te is...
Egyébként ha olyan emberrel csinálod aki tapasztalt, vagy ha csak türelmes,képes téged ott is felizgatni, akkor nem kell félni.
Igenis szánjon rá időt a barátod, hogy te is tudd élvezni,hogy el tudj lazulni, és ne félj ettől, és ez nem abból áll,hogy benyálazza a brét, és bevágja egyből.
Ha ő is ilyen akkor lehet jó is az anál!
De☝️ ami nagyon fontos, csak olyan dologba egyezz bele, amit te is szeretnél, pusztán azért, hogy a barátodnak jó legyen, azért ne.
33/f
Nagy eszemmel én rájöttem, hogy análisat akart írni! B és N egymás mellett vannak a klaviatúrán. Az abálás főzést jelent, gondoltam, hogy attól teljes joggal fél nagyon. ;)
A széklet beindul, ha előtte nem volt. Beöntés is működik, többé-kevésbé.
Mégis, azt mondom, ne csináld, ha magadtól nincs benned ilyen vágy, vagy legalább kiváncsiság. A félelem megakadályozza az ellazulást, ezzel az élvezetet. Egyébként se tégy semmi olyat, ami csak a partnerednek jó. Ha benned erős a vágy, hogy neki szerezz örömöt, az érthető, és akkor már nem csak neki jó, hiszen te is szeretnéd, de ha téged taszít, félsz tőle, akkor mondd el, hogy számodra még nincs itt az ideje.
#7-es,ezt ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!