Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szedtem be életem első szem fogamzásgátlóját, természetesen még használtunk kiegészítő védekezést(óvszert) de kiszakadt, és a párom belém élvezett. Ilyenkor mi a teendő? Lehet már hatása a tablettának?
életed első foggátlóját a menstruációd első napján kell bevenned. két eset van
1. ha tényleg akkor vetted be, akkor (ahogy az útmutató írja) már az első naptól kezdve védett vagy, emellett a termékeny napok a mensit követő 10-18 intervallumba esnek, tehát ha nem szedted vna be akkor is minimális az esélye.
2. ha meg nem akkor vetted be, tudok gratulálni, hogy ilyen figyelmesen elolvastad a használati utasítást. ezesetben eseményutáni.
Ne vegyetek rá mérget, hogy első naptól véd. Az én orvosom még az egy hetet is kevésnek tartja. Biztos ami biztos inkább egy hónap.
Nem azért szeded a fog.gátlót, mert gyereket akarsz! Szerintem ne kockáztass. Nem fognak megenni a tiniambulancián...
Akkor menses közben voltatok együtt? Azaz a menses első napján? Hát, szerintem nincs sok esélye a terhességnek, de mint tudjuk, az emberi szervezet fura egy műszer. Bármire és annak az ellenkezőjére is képes.
Szerintem kérdezz meg egy dokit (kórház nőgyógyászati ügyeletén van ügyeletes orvos, felhívhatod, bemehetsz).
De lehet, hogy a mensi alatti sex miatt nem fog megdícsérni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!